This ad is created by a paying user

Kontorhotel i Køge med cellekontorer

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177406
  • Coworking space
  • 1 - 15
  • 1 - 15 m2
  • Not stated
Voxeværket A/S
Henrik Oxe
tel: 70707041
ho@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
Coworking space for rent in Køge, Greater Copenhagen

Coworking space for rent, Køge, Greater Copenhagen, Gymnasievej, Denmark

Voxeværket Køge er vores store midtsjællandske kontorhotel, og her er fordelene mange. Den fantastiske placering giver hurtig adgang til både motorveje og offentlig transport, samt Køge Marina eller by, hvor du kan tage en pause fra arbejdet på kontoret.

Køge er som sagt en stor bygning med kontorer fordelt på to etager. Foruden den omkringliggende, gratis parkeringsplads kan du også drage fordel af det store kantinekøkken og de mange fællesarealer. I Køge er der nemlig både loungeområder inden- og udendørs, og så er der selvfølgelig mødelokalerne.

Som lejer i Voxeværket kan du nemlig til hver en tid holde møde i dit hus, men du er også mere end velkommen til at svinge forbi satellitkontorer eller mødelokaler i alle vores andre huse. Der er altid varm kaffe på kanden og hurtigt internet, hvilket er perfekt til dig, der har kunder på landsplan.

Du er dog også velkommen til at blive på dit eget kontor i Køge, hvor vi både kan rumme den enkelte og de større virksomheder. Uanset hvem du er, står der i hvert fald et stort hus klar, som rummer alle typer virksomheder, der hellere end gerne vil spare med dig og dine eventuelle kollegaer.

Vi ses i Køge!

Information og data

This office hotel with coworking space is located on Gymnasievej in Køge. Køge is located in the municipality , which is located in Greater Copenhagen.


Rutevejledning

Similar search results