This ad is created by a paying user

Kontorfællesskab i Rødekro

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177395
  • Coworking space
  • 1 - 100
  • 1 - 20 m2
  • Not stated
  • Report
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tel: 70707041
jw@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
Coworking space for rent in Rødekro, Region of Southern Denmark

Coworking space for rent, Rødekro, Region of Southern Denmark, Hærvejen, Denmark

Voxeværket Rødekro er, pudsigt nok, en hyggelig rød kontorbygning. Her er der plads til både store og små virksomheder, men man skal slå hurtigt til, da vi, på trods af de omkring 25 kontorer, oftest har fuldt hus.

Rødekro er en del af vores synderjyske kontor-kæde, og man har derfor let adgang til mødelokalerne i både Tønder, Padborg & Aabenraa. Alle huse i resten af landet står dog også åbnet for vores lejere, hvis man arbejder mere rundt i landet.

Udover mødelokalerne, gratis kaffe og internet i alle husene, tilbyder vi også sparring, erfaringsdeling og såkaldt 'styrketræning' i virksomhedsudvikling. Hos Voxeværket er der altid mange fordele og gode faciliteter, man kan benytte sig af.

Mere lokalt i Rødekro tilbyder vi selvfølgelig gratis parkering til både dig, dine ansatte og jeres kunder på husets parkeringsplads. Derudover har vi en rengøringsordning samt møbelaftale, der gør det nemt for dig både ved indflytning og i hverdagen. Foruden faciliteterne kan du også nyde godt af den lokale frokostordning i kantinen eller drikke en kop kaffe på de mange hyggelige fællesarealer.

Similar search results