Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:

Shop for rent, Stenløse, North Zealand, Egedal Centret 106, Denmark

Egedal Centret 106, 3660 Stenløse
  • Shop for rent
  • 70 m2
Shop for rent, Stenløse, North Zealand, Egedal Centret 106, Denmark
Egedal Centret 106, 3660 Stenløse
  • Shop for rent
  • 70 m2

Shop for rent, Stenløse, North Zealand, Egedal Centret 106, Denmark

Fakta

Report
Directions
  • 2131002
  • Shop
  • 70 m2
  • Not stated

70 m2 butik til leje i Egedal Centret

Butikslejemål i hjertet af Egedal kommune, ideelt egnet til et rens- og skrædderi. Denne centralt beliggende butikslejemål er skræddersyet til en virksomhed, der værdsætter central beliggenhed og let adgang.

Egenskaber:

Placering: lejemålet er placeret i indgangen til strøget i Egedal Centret direkte fra offentlig transport og parkeringsplads, dette vil derfor være en af de første butikker man som kunde passere
Areal: ca. 70 kvadratmeter, inklusive dedikerede områder til f.eks rensning og kundeservice, samt toilet, personale og teknik-rum.
Indretning: Velindrettet layout med store vinduespartier ud til gården, med plads til professionelle renseriinstallationer og et imødekommende kundemiljø.
Faciliteter: Lejemålet er på nuværende tidspunkt fuldt ekviperet med alle fornødne rensemaskiner, som efter aftale vil kunne indgå i lejeaftalen. Ønskes lejemålet anvendt til andet formål vil dette også kunne tilpasses.
Fleksible Lejevilkår: Tilgængelig for passende lejevilkår for at imødekomme dine forretningsbehov, lejemålet vil blive istandsat og klargjort til brug i sammen-råd med lejer og lejers behov i forbindelse med lejeaftalens indgåelse og overtagelse.

Kontaktinformation:
For yderligere oplysninger eller for at arrangere en besigtigelse, bedes du kontakte os.

Dette butikslejemål repræsenterer en fantastisk mulighed for at etablere eller udvide dit renseri i en travl bydel. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at realisere din forretningsvision.

Information and data

This company space that can be used as Shop, is located on Egedal Centret in Stenløse. Stenløse is located in in North Zealand. The company space is 70 m2 in total.  

Frequently asked questions