Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:

Shop for rent, Frederiksberg, Copenhagen, Rosenørns Alle 60, Denmark

Rosenørns Alle 60, 2000 Frederiksberg
  • Shop for rent
  • 517 m2
Shop for rent, Frederiksberg, Copenhagen, Rosenørns Alle 60, Denmark
Rosenørns Alle 60, 2000 Frederiksberg
  • Shop for rent
  • 517 m2

Shop for rent, Frederiksberg, Copenhagen, Rosenørns Alle 60, Denmark

Fakta

Report
Directions
  • 2253575
  • Shop
  • 517 m2
  • Not stated

Eksponering med hele 12 vinduespartier mod gaden!

Lejemålet/Indretningen

Butikken, der siden ejendommens opførsel i 1988, har huset Irma, er som den eneste af sin slags i dette område i den størrelse, et unikt og sjældent udbudt lejemål.

I stueplan har man 341 m2 i et stort og åbent rum, der kan indrettes efter lejers behov. Lejemålet overtages med hvidmalet vægge, klar til, at lejer selv kan indrette sig efter behov.

Mod gaden (Rosenørns Alle) har man hele 12 vinduespartier, hvilket i sig selv er en sjældenhed og helt unik mulighed for eksponering. Der er ydermere gladskydedøre mod gaden.

Fra bagsiden af lejemålet er der adgang fra læsserampe (aflukket varegård med port) via brede døre til lejemålet. Ydermere er der direkte adgang fra læsserampen til vareelevator, som let fragter varerne til lageret, kølerummet eller hvad man har brug for i kælderetagen af lejemålet, der i alt indeholder 176 m2. Kælderen er indrettet med personaletoiletter, kontor og lagerfaciliteter. Der er også adgang til kælderen via af trappe.

Der er fra Ingemannsvej indkørsel til ejendommens parkeringsplads med ca. 12 pladser med 2 timers parkering for ejendommens beboere samt kunder til forretningen (lejemålet i stueplan). Kunderne kan med andre ord parkere omkostningsfrit bagved ejendommen, gå igennem passagen til Rosenørns Alle (indgang til forretningen). Der er også glimrende parkeringsmuligheder på gaden foran butikken (Frederiksberg Kommunes parkeringsregler gældende). Der er ydermere en hyggelig og grøn have bag ejendommen.

Anvendelse

Fremtidig anvendelse af lokalerne, herunder lejers beskrivelse af koncept skal godkendes af udlejer.

Anvendelse jf. BBR, Enhed til detailhandel (Anvendelseskode: 322)

Jf. kommuneplan - butik, café, liberalt erhverv mv.

Information and data

This company space that can be used as Shop, is located on Rosenørns Alle in Frederiksberg. Frederiksberg is located in in Copenhagen. The company space is 517 m2 in total.  

Similar search results

Frequently asked questions