Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact

Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Ingerslevs Boulevard 3, Denmark

Ingerslevs Boulevard 3, 8000 Århus C
  • Office space for rent
  • 4,306 m2
Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Ingerslevs Boulevard 3, Denmark
Ingerslevs Boulevard 3, 8000 Århus C
  • Office space for rent
  • 4,306 m2

Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Ingerslevs Boulevard 3, Denmark

Byggeselskab Mogens de Linde
Jacob Ladefoged
tel: 28 69 25 65
jcl@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website

PRO-LANDLORD

Read more

Fakta

Report
Directions
  • 2125155
  • Office space
  • Showroom
  • 4,306 m2
  • Not stated
  • 1,569 DKK

Lej ikonisk byskole i Aarhus som erhvervsdomicil

I årevis hørtes lyden af børnestemmer, når man gik forbi Ingerslev Boulevard 3. Her lå en af Aarhus’ største skoler, og tusindvis af børn er gennem årene gået gennem de daværende porte til skolegården. Nu kan denne ikoniske bygning lejes som et fantastisk kontor midt i Aarhus C.

Området

Med gåafstand til Banegården & Bruuns Galleri, charmerende M. P Bruunsgade & handelsgaden Jægergårdsgade er domicilet særdeles centralt placeret på eftertragtede Frederiksbjerg i midtbyens centrum, omgivet af boligområde, detailhandelsområde og specialforretninger. Desuden kort afstand til Marselisborg Lystbådehavn, Mindeparken og øvrige naturskønne omgivelser. Lejemålet kan entreres med bil, cykel, til fods foruden de mange busforbindelser særligt fra Harald Jensens Plads.

Ejendommen

Frederiksbjerg Byskole. Borgerskolen Ingerslevs Boulevard, Ingerslev Boulevards Skole og VUC Aarhus. Skolen er nok mest kendt som Ingerslevs Boulevards Skole, selvom den har heddet og nu atter hedder noget andet. Hovedbygningen, gymnastiksale, overlærerboligen samt udhuse mod Ingerslevs Boulevard er opført i 1902-03 og tegnet af arkitekt Ludvig A. Petersen, som vandt en i 1902 afholdt konkurrence blandt byens arkitekter. Pedelboligen er opført i 1928 og tegnet af stadsarkitektens kontor. Skolen er opført under stilefterligningsperioden og fremtræder i romansk stil.

Bygningen

Bygningen er istandsat med omtanke for det oprindelige byggeri. Det er den originale trappe og de originale gelændre, der kan ses i bygningen, hvor alle murstenene også er fritlagt, og der er spor efter de gamle elkanaler som er bevaret.

På de lange gange er det gamle plankegulv bevaret. Det samme er dørene til de tidligere klasselokaler, hvor gamle tavler på væggene med indbyggede hulrum til kridt og tavlesvamp flere steder er bibeholdt.

Nye og mere energivenlige vinduer er sat i facaden og bygningen er opdateret med et forbedret energimærke. Skolens originale vinduer er bevaret og brugt til at skabe nye, mindre arbejdsrum. Også i toppen af de to trapperum, som ligger i hver sin ende af bygningen, er der med svævende etager skabt nye mødelokaler. Ved at bruge forskellige materialer bliver forskellen på nyt og gammelt markant og giver en industriel New York-stemning.

Øverst i bygningen er etageadskillelsen mellem de to loftsetager sænket. Det har givet en ekstra brugbar etage øverst, hvor der før var pulterrum, og hvorfra man gennem de nye vinduer har udsigt over hele Frederiksbjerg. Det har givet rummet mere volumen, så det kan bruges til langt flere formål.

Lejemålet

Lejemålet består af seks etager med te-køkken, toilet, møde og kontorer i stuen, samt kontorer, mødelokaler og toiletter på 1. til 4. etage. Husets øverste etage var førhen et koldt loftsrum, men fremstår i dag som et stort åbent kontorrum med fritlagte bjælker under de skrå lofter og udsigt over Ingerslevs Boulevard fra skråvinduerne i taget.

Der er elevator i bygningen og mulighed for at leje p-pladser foran ejendommen.

Information and data

This office space, that can also be used as  Showroom, is located on Ingerslevs Boulevard in Aarhus C. Aarhus C is located in the municipality , which is located in Aarhus. The company space is 4306 m2 in total.

Similar search results

Frequently asked questions