Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact

Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Kannikegade 18, Denmark

Kannikegade 18, 8000 Århus C
  • Office space for rent
  • 365 m2
Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Kannikegade 18, Denmark
Kannikegade 18, 8000 Århus C
  • Office space for rent
  • 365 m2

Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Kannikegade 18, Denmark

Byggeselskab Mogens de Linde
Jacob Ladefoged
tel: 26 77 11 22
jcl@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website

PRO-LANDLORD

Read more

Fakta

Report
Directions
  • 2225641
  • Office space
  • Clinic
  • 365 m2
  • Not stated
  • 1,150 DKK

Historisk ejendom med enestående kontorfaciliteter

Byggeselskab Mogens de Linde tilbyder nu et spændende lejemål på 2. sal i den bevaringsværdige bygning Kannikegården. Den enestående ejendom er i sin oprindelse fra 1700-tallet, hvor det blev opført til beboelse for medlemmer af det katolske domkapitel. Med respekt for arkitekturen og historien vil ejendommen nu gennemgå en gennemgribende restaurering, så nye lejere kan flytte ind. Charmerende og mere velbeliggende ejendom er svær at finde.

Området

Ejendommen er centralt placeret og omgivet af Aarhus Teater, hoteller, butikker, kontorvirksomheder samt hyggeligt cafemiljø. Området bagved har gennemgået den endelige udvidelse af den nu frilagte Aarhus Å og bærer præg af midtbyens hyggelige restaurant og cafemiljø langs Åboulevarden. Lejemålet entreres fra Kannikegade gennem oprindelig portåbning udført i grundmur med kalkede ydervægge, herfra indgang til lejemålet via det charmerende brostensbelagte gårdmiljø. I gårdmiljøet forefindes cykelparkering og p-pladser som kan tillejes. Rutebilstationens utallige busforbindelser og banegårdens togdrift er i gåafstand til ejendommen, hvilket ligeledes gør det nemt for virksomhedens ansatte at ”pendle” til og fra lejemålet.

Ejendommen

Den tretten vinduesfag lange forbygning er opført i rød grundmur i to etager. Husets forside omfatter det stumpvinklede hjørne mellem Kannikegade og Skolegade. De tidligere butiksvinduer er nu tilmuret og erstattet af tofags vinduer, som følger inddelingen på første sal. I facaden til Skolegade er indbygget en smuk træ port. Forhusets vinkeltag er teglhængt. Ved vestgavlen er et spring i gadelinjen udfyldt af en tårnkarnap med et spånklædt spir. Indgangspartiet er indrammet af pilastre. Herover ses en bomærkedekoration udformet som en ørn omgivet af lyn-stråler. På førstesalen ses brystningen under det, for arkitekten Hack Kampmann, karakteristiske, store karnapvindue, det danske rigsvåben. Inde i den brolagte gård ses forhusets og sidelængens orange kalkede ydervægge. Vinduerne er for de flestes vedkommende af flagtype, men i det sydvestlige afsnit af sidelængden er indsat vinduer med store ruder.

Lejemålet

Lejemålet kan entreres fra enten den brostensbelagte baggård eller fra indgangspartiet mod Kannikegade. Indvendigt byder lejemålet på reception, celle kontorer, storrumskontorer, mødelokaler, depot/serverrum, toiletfaciliteter og tekøkkener med tilknyttede frokoststuer. Gulve er udført i massivt mørkt træ. Toiletter er indrettet med hvide naturklinker på gulve og vægge. Etagerne er forbundet af tre smukke indvendige trapperopgange med mange fine detaljer. Lejemålets tilknyttede kælder entreres fra seperat trappenedgang fra baggården. Kælderen er velegnet til depot/opbevaring.

Kannikegården henvender sig til den kreative lejer, der søger en lokation med autentiske og sjove bygningsdetaljer.

Vi glæder os til at fremvise Kannikegården til jer.

Information and data

This office space, that can also be used as  Clinic, is located on Kannikegade in Aarhus C. Aarhus C is located in the municipality , which is located in Aarhus. The company space is 365 m2 in total.

Similar search results

Frequently asked questions