Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact

Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Frederiksgade 45, Denmark

Frederiksgade 45, 8000 Århus C
  • Office space for rent
Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Frederiksgade 45, Denmark
Frederiksgade 45, 8000 Århus C
  • Office space for rent

Office space for rent, Aarhus C, Aarhus, Frederiksgade 45, Denmark

Byggeselskab Mogens de Linde
Jacob Ladefoged
tel: 26 77 11 22
jcl@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website

PRO-LANDLORD

Read more

Fakta

Report
Directions
  • 2255989
  • Office space
  • Showroom
  • 204 - -1 m2
  • Not stated
  • 986 DKK

Frederiksgade 45, stuen, 8000 Aarhus C

Lyst og rummeligt kontor i hjertet af Aarhus

Drømmer du om et centralt lejemål på en historisk gade i Aarhus? Så udbyder Byggeselskab Mogens de Linde A/S nu dette lyse og rummelige lejemål på Frederiksgade, som har fået sit navn efter den danske konge Frederiks VI. Den kommende lejer kan se frem til at opleve byens pulserende liv tæt på sit nye lejemål.

Området

Området er et af byens handelsområder, hvor der findes et udbud af såvel specialforretninger, butikker og restauranter, foruden kontorer og boliger. Frederiksgade er let tilgængelig på cykel og til fods, ligesom bussen kører i gåafstand til og fra lejemålet ved Busgaden, Park Allé og Frederiks Allé. Desuden kan lejemålet også tilgås med bil fra Hans Hartvig Seedorffs Stræde.

Ejendommen

Lejemålet er beliggende i stuen og har facade ud mod Frederiksgade. Efter Byggeselskab Mogens de Linde overtog ejendommen, er den blevet moderniseret tilbage til den flotte originale stil. Fra facadebygningen kan man via. et smalt gangparti tilgå den åbne brostensbelagte baggård, hvor man desuden kan tilleje p-plads. Ejendommen er delvist pudset og hvidmalet, med flotte dannebrogsvinduer.

Lejemålet

Lejemålet overtages nyistandsat og ny lejer vil kunne have delvis medindflydelse på indretningen. Lejemålet fremstår lyst og hvidmalet, med godt lysindfald og synlige charmerende specialhuggede mursten, som fremhæver den specielle stemning som hersker i ældre kontorejendomme. Lejemålet byder på tekøkken, et toilet, teknik- og arkivrum, et stort åbent kontormiljø og et mindre mødelokale.

Information and data

This office space, that can also be used as  Showroom, is located on Frederiksgade in Aarhus C. Aarhus C is located in the municipality , which is located in Aarhus.

Similar search results

Frequently asked questions