Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:

Office space for rent, Odense SØ, Odense, Kærvej 39, Denmark

Kærvej 39, 5220 Odense SØ
  • Office space for rent
  • 80 m2
Office space for rent, Odense SØ, Odense, Kærvej 39, Denmark
Kærvej 39, 5220 Odense SØ
  • Office space for rent
  • 80 m2

Office space for rent, Odense SØ, Odense, Kærvej 39, Denmark

Fakta

Report
Directions
  • 1556923
  • Office space
  • 25 - 80 m2

Meget præsentabelt og velbeliggende kontorlejemål i Odense SØ

Særdeles velindrettet og flot kontorlejemål i nyere ejendom, med attraktive til-og frakørselsforhold til blandt andet motorvejen. Ejendommen er beliggende i grønt område med udsigt til flot sø.

Kontorerne er indrettet i smagfulde materialer med nydelige gulve, moderne glasløsninger og meget præsentable fællesområder. Til lejemålet hører fælles kantine og mødelokaler mens lejerne ligeledes har adgang til større konferencerum.

Lejemålet er placeret på 1. sal og entreres via fælles indgangsparti. I forlængelse heraf fører åben trappe en op til selve lejemålet. Lejemålet består af et lyst og åbent gangareal hvorfra man som lejer har adgang til en god kombination af kontorer i varierende størrelser samt depot, toilet og mødefaciliteter. Ejendommen er udlejet til spændende lejere indenfor IT-branchen.

Ejendommen er opført i 2009 og fremstår yderst præsentabel. Til lejemålet er der mulighed for brug af el-ladestandere, mens parkeringsmulighederne generelt er rigtig gode til ejendommen.

Alt i alt et lejemål som er lige til at flytte ind i for en kommende lejer.

Information and data

This office space, is located on Kærvej in Odense SØ. Odense SØ is located in the municipality , which is located in Odense. The company space is 80 m2 in total.

Similar search results

Frequently asked questions