Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact

Office space for rent, Copenhagen S, Copenhagen, Jenagade 22, Denmark

Jenagade 22, 2300 København S
  • Office space for rent
  • 1,264 m2
Office space for rent, Copenhagen S, Copenhagen, Jenagade 22, Denmark
Jenagade 22, 2300 København S
  • Office space for rent
  • 1,264 m2

Office space for rent, Copenhagen S, Copenhagen, Jenagade 22, Denmark

Byggeselskab Mogens de Linde
Lisa de Linde
tel: 26 77 11 22
lisa@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website

PRO-LANDLORD

Read more

Fakta

Report
Directions
  • 1873384
  • Office space
  • 1,264 m2
  • Not stated
  • 1,095 DKK

Kontor lejemål i kreative omgivelser tæt på metro og centrum

I Københavns blomstrende kvarter mellem Strandlodsvej og Amagerbro, tilbyder vi nu 1.264 m2 kontor til leje i velholdt ejendom på Jenagade 22. Lejemålet fremstår i råt industrilook og indeholder adskillige kontorer og mødelokaler til effektiv opdeling af din arbejdsplads.

Området

Området har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt byområde. Området præges af de mange nybyggede boliger omkring Amager Strand og Strandlodsvej samt et stort antal kreative virksomheders hovedkvarterer.

Lejemålet er let tilgængeligt i bil ad fx Holmbladsgade eller Vermlandsgade giver adgang til centrum af København. Via Amager Strandvej er der nem adgang til og fra motorvej og Kastrup Lufthavn.

Metrostationerne Amagerbro og Lergravsparken nåes på ca 10 min gåtur.

Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet som kan tillejes.

Ejendommen

Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært åbne og lukkede kontorer. Bygningen er oprindeligt opført i gule mursten og er ved en senere renovering blevet beklædt med korrugerede stålplader. Det samlede areal af hele ejendommen er 5.200 m².

Lejemålet

Lejemålet overtages nyistandsat med nyt gulv, nyt køkken, de eksisterende træ-/glas skillevægge og mulighed for indretningsforslag fra lejer.

Det 1.264 m2 store lejemål henvender sig til virksomheder, der ønsker en central placering tæt på Indre By, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Lejemålet er særdeles velegnet til kreative virksomheder, som har et behov for store åbne kontormiljøer. Etagen er indrettet med et stort åbent kontormiljø i midten af rummet, og langs ejendommens ydervægge finder man lukkede kontor - og mødelokaler. Desuden er der to tekøkkener, elevator og rigeligt med toilet faciliteter.

Lejemålet kan overtages efter endt istandsættelse i 2025. Lejen er tidsbegrænset til 2030 med god mulighed for forlængelse.

Information and data

This office space, is located on Jenagade in Copenhagen S. Copenhagen S is located in the municipality , which is located in Copenhagen. The company space is 1264 m2 in total.

Similar search results

Frequently asked questions