Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact

Office space for rent, Copenhagen S, Copenhagen, Jenagade 22, Denmark

Jenagade 22, 2300 København S
  • Office space for rent
  • 609 m2
Office space for rent, Copenhagen S, Copenhagen, Jenagade 22, Denmark
Jenagade 22, 2300 København S
  • Office space for rent
  • 609 m2

Office space for rent, Copenhagen S, Copenhagen, Jenagade 22, Denmark

Byggeselskab Mogens de Linde
Lisa de Linde
tel: 26 77 11 22
lisa@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website

PRO-LANDLORD

Read more

Fakta

Report
Directions
  • 2238097
  • Office space
  • Clinic
  • 609 m2
  • Not stated
  • 795 DKK

Kontor i kreative omgivelser tæt på metro og centrum

I området omkring Holmbladsgade og Strandlodsvej tilbydes nu 609 m2 kontor til leje på Jenagade 22. Ejendommen fremstår i råt industrilook og indeholder kreative virksomheder så som TV-produktion, start-ups og padel tennis.

Området

Nærområdet Strandlodsvej/ Amager Strand/ Holmbladsgade har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt orienteret byområde. Beliggende

Ejendommen er let tilgængeligt i bil/metro/bus og på cykel. Med nærhed og nem adgang til motorvej og Kastrup Lufthavn samt via Vermlandsgade til indre by.

Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet som kan tillejes.

Ejendommen

Ejendommen er en ca 100 år gammel Philips' fabriksbygning, hvilket giver det industrielle look med store vinduer. Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært kontorer og TV produktion. Bygningen er oprindeligt opført i mursten og er ved en senere renovering blevet beklædt med korrugerede stålplader.

Lejmålet

Det 609 m2 store lejemål overtages som det forefindes og henvender sig til virksomheder, der ønsker en central placering tæt på indre by, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Lejemålet er særdeles velegnet til kreative virksomheder. Etagen er indrettet med lukkede kontormiljøer, bestående af 15 kontorlokaler, tre mødelokaler samt to klippe- og lydstudier som kan fungere som lydisolerede telefonbokse. Desuden forefindes der tekøkken, tre toiletter og depotrum. Der er vareelevator til stueetagen.

Lejemålet er tidsbegrænset frem til 2030 med mulighed for forlængelse.

Information and data

This office space, that can also be used as  Clinic, is located on Jenagade in Copenhagen S. Copenhagen S is located in the municipality , which is located in Copenhagen. The company space is 609 m2 in total.

Similar search results

Frequently asked questions