This ad is created by a paying user

Pænt kontor m. højloftet lager

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1237289
  • Office space
  • 756 m2
  • 524,664 DKK
  • 592,704 DKK
  • 694 DKK
  • 784 DKK
  • Report
756 m2 office space for rent in Herlev, Greater Copenhagen

Office space for rent, Herlev, Greater Copenhagen, Marielundvej, Denmark

Eneste opsagte lejemål ud af ejendommens samtlige 23.082 m2. Pænt og veldisponeret kontorlejemål i direkte forbindelse med højloftet lager/showroom.

Området:
Lejemålet er en del af Herlev’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, 15 min. fra Rådhuspladsen i København, ca. 250 meter fra den kommende Letbane Station, som bliver etableret ved krydset Lyskær/Nordre Ringvej, samt ca. 900 meter fra motorvejen mod København/Odense.

Marielundvej 46 blev bygget i årene 1966/68 og renoveret med alufacader og flotte glasindgangspartier i år 2000. Ejendommen er samlet på 23.082 m2 og er udlejet til ca. 45 forskellige lejere.

Som det fremgår af billederne har ejendommen 2 hyggelige haver med bænke, som lejerne bruger til at spise frokost i om sommeren m.m.

Alle opgange er udsmykket med kunstværker af kunstneren Maria Dubin, som har fortolket Karen Blixens blomster i hendes have. Kunstværkerne kommer direkte fra Karen Blixen Museet før de blev købt at Udlejer, til forskønnelse af vores indgangspartier/opgange.

Lejemålet:
Man kommer ind i opgangen til lejemålene via et flot glasindgangsparti. Lejemålet ligger på 1. sal til højre. Lejemålet består af samlet 756 m2, fordelt på ca. 620 m2 kontor og 136 m2 lager eller showroom.

Ved ankomst til lejemålet træder man ind i et pænt og præsentabelt kontormiljø med lysegråt gulvtæppe, led-belysning, pæne glasløsninger ind til de aflukkede kontorer og mødelokaler, samt et hyggeligt og åbent kontormiljø med tilhørende loungeområde. Fra det åbne kontor, der strækker sig gennem hele lejemålet, kan man tilgå 5 aflukkede 1-2 mands kontorer, stort mødelokale, toiletter og bad, samt lejemålets tekøkken og frokoststue, som med det store spisebord indbyder til nogle hyggelige og sociale frokostpauser.

I direkte forlængelse af kontormiljøet kan man tilgå lejemålets lager/showroom, som fremstår ”råt” med linoleumsgulve og maksimal loftshøjde på 2.95 m. Herfra kan man ligeledes tilgå opgangens fælles vareelevator. (Mål: bredde 2,4 m., længde 7,5 m. og højde 2,48 m., bæreevne 1.500 kg.)

OBS: Kopier linket, og se videopræsentation af ejendommen: https://www.rentestate.dk/video/

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 400 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der bliver etableret en Letbane station, ca. 250 meter fra ejendommen, ved krydset Lyskær/Nordre Ringvej. Letbanen kommer til at køre hvert 5. minut indenfor normal arbejdstid, og hvert 10 minut udenfor normal arbejdstid.

Der går ligeledes en Bus 155 fra Marielundvej til Herlev Station.

Størrelse:
Lejemålet udgør samlet 756 m2, inkl. andel af fællesareal.

Leje (2023):
Den månedlige leje udgør kr. 43.741,20.

Svarende til en gennemsnitlig leje på kr. 693,91 pr. m2 for både kontor og lager.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

El:
Der er separat el-måler til alle lejemål.

Varme:
Der udarbejdes årligt (kalenderåret) et varmeregnskab, som fordeler varmeudgifterne på alle lejemål.

Lejer opkræves aconto varmebidrag svarende til kr. 52,79 pr. m2.

Driftsudgifter:
Lejer betaler en forholdsmæssig andel af ejendommens driftsudgifter, ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, fælles el-forbrug, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m.

Lejer opkræves aconto driftsbidrag svarende til kr. 89,85 pr. m2.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
Ejendommen er pr. 4. april 2013 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”E”.

Opsigelse:
I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
1. maj 2023.

Similar search results