This ad is created by a paying user

KONTOR MED LAGER I HORSENS

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177413
  • Office space
  • Warehouse
  • 1 - 500 m2
  • Not stated
  • Report
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tel: 70707041
jw@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
1 - 500 m2 office space for rent in Horsens, Central Jutland Region

Office space for rent, Horsens, Central Jutland Region, Vågøvej, Denmark

Huset på Vågøvej er på 2.700 m2 og tilbyder både kontorer og lagerplads i mange forskellige størrelser.

Der er tre mødelokaler, velassorteret køkken, kantine, fællesområde med bl.a. bordfoldboldbord, atriumgård og stor parkeringsplads lige udenfor døren.

Lokationen ligger ca. 5 minutters kørsel fra Horsens C.

Lejere er bl.a. inden for

Webshop
Servicevirksomhed
Produktionsvirksomhed
Bemandingsvirksomhed
Det er ikke mange virksomheder (og private), der ikke har spottet fordelene ved sharing economy (dele-økonomi) og i vores arbejdsliv overvejer stadigt flere fordelene og værdien ved at kunne dele afsnit af lejemål som ofte står tomme timevis hver dag. Gangafsnit, tekøkken, kantine, mødelokaler, lager o.s.v

Samtidig er fælles indkøbsaftaler temmelig givtige for små og mindre virksomheder. Og det er præcist her, Voxeværket slår hårdt. I Voxeværket lejer en virksomhed alene det behov de har for netto kontorarealer, men nyder fordelene ved at være en del af en flok på 490 lejere fordelt over 30.000 m2 kontorer. Alle virksomheder har behov internet – i kontorfællesskaberne i Horsens får selv enkeltmands-virksomheden 1 TB fibernetforbindelse … og helt ud til kaffeordningen er der tale om adgang til faciliteter, man som mindre virksomhed nok ville overveje en ekstra gang før man kastede sig ud i. Mødelokalet er med whiteboard og skærme … virtuel mødefacilitet på en kraftfuld forbindelse o.s.v.

Similar search results