This ad is created by a paying user

Drømmer du om butik i Aarhus' ældste og måske mest charmerende kvarter?

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1138223
  • Office space
  • Retail
  • Showroom
  • 99 m2
  • Not stated
  • 1,685 DKK
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Thomas Helbo
tel: 40 16 47 22
the@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website
99 m2 office space in Aarhus C, Aarhus

Office space, Aarhus C, Aarhus, Graven, Denmark

I Latinerkvarterets hyggelige handelsgader med specialbutikker, kaffebarer og caféer udbydes nu denne sjældne mulighed for at drive butik i Aarhus centrum. Det stilfulde kvarter er af mange kendt for sine charmerende, farverige bygninger og det pulserende shoppeliv. Med brostensbelagte, krogede og snorede gader, inviteres kunderne elegant indenfor til shopping og caféliv i de gamle, skæve byhuse. Allerede i 1800-tallet var kvarteret centrum for intensiv handel, men især i 1980’erne fik området en genoplivning, hvor restauratører og handlende opdagede charmen ved de snoede gader med den idylliske og smukke fremtoning.

Området

Graven er åren i Latinerkvarteret og forbinder de andre smalle stræder med hinanden. Den charmerende og travle handelsgade er omgivet af specialforretninger, butikker, caféer, kaffebarer og boligområde. Eksisterende nabobutikker til lejemålet udgør tøjbutikker samt omkringliggende kaffebarer, caféer og specialbutikker. Graven er let tilgængelig på cykel og til fods, ligesom bussen kører i gåafstand til og fra lejemålet ved Nørregade og Skovvejen. Desuden kan lejemålet også tilgås med bil i ensrettet gade i retning fra Mejlgade mod Klostergade.

Ejendommen

Karetmagergården, som har facade ud til Graven er opført i 1879 af karetmager C. Hansen. Efter Byggeselskab Mogens de Lindes overtagelse, har gården fået en gennemgribende renovering, således bygningerne er blevet moderniseret tilbage til den flotte originale stil. Fra facadebygningen kan man via. et bredt portparti tilgå den pæne brostens belagte gårdsplads, som er omgivet af gulpudset bygninger. Midt i gårdspladsen står et smukt småblandet lindetræ.

Lejemålet

Lejemålet overtages istandsat og henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i Aarhus' nok mest charmerende handelsgade. Lejemålet er velegnet til butik og showroom, og består af to etager på i alt 99 m2. Stueetagen er indrettet med fælles indgangsparti, butiksgulv, køkken og toilet. Kælderen er opdelt i to rum, oplagt til lager og kontor.

Af hensyntagen til naboer og lugtgener kan ny lejer ikke forvente at producere eller sælge mad, krydderier og anden forarbejdelse med fødevarer, herunder pizza, fast food, sandwich, fisk, fødevarer, take away og andet mad.

Vi glæder os til at fremvise denne perle i Karetmagergården for jeres virksomhed efter forudgående aftale. Kontakt os gerne for nærmere information på tlf. 86 16 57 00 eller ring til udlejningschef Jacob Cailani Ladefoged på 28 69 25 65.

Similar search results