Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:

Office space for rent, Havdrup, Region Zealand, Roskildevej 16, Denmark

Roskildevej 16, 4622 Havdrup
  • Office space for rent
  • 240 m2
  • 50,000 DKK per month
Office space for rent, Havdrup, Region Zealand, Roskildevej 16, Denmark
Roskildevej 16, 4622 Havdrup
  • Office space for rent
  • 240 m2
  • 50,000 DKK per month

Office space for rent, Havdrup, Region Zealand, Roskildevej 16, Denmark

Fakta

Report
Directions
  • 2234666
  • Office space
  • 240 m2
  • 600,000 DKK
  • 50,000 DKK
  • 2,500 DKK

Velkommen til Roskilevej 16, Havdrup - Din Nye Kontordestination

Vi er begejstrede for at præsentere dig for en unik mulighed for erhvervsleje: vores nyrenoverede kontorejendom på Roskilevej 16 i Havdrup. Med en imponerende grund på 5000 kvadratmeter tilbyder denne ejendom enestående muligheder for virksomheder, der søger rummelige og moderne kontorlokaler til en pris, der passer til enhver budget, lige til at tage i brug.

Fremragende Beliggenhed:
Beliggende på Roskilevej 16 i Havdrup, nyder denne ejendom godt af en strategisk beliggenhed med nem adgang til både Roskilde, København og resten af Sjælland. Med bekvem nærhed til motorveje og offentlig transport er det nemt for dine medarbejdere og kunder at nå frem til ejendommen.

Imponerende Faciliteter:
Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering og tilbyder nu moderne kontorlokaler, der opfylder selv de mest krævende behov. Fra lyse og rummelige kontorlokaler til mødefaciliteter, tekøkkener og moderne badeværelser er alt tænkt på for at sikre, at din virksomhed kan trives i sit nye hjem.

Rummelige Udendørsarealer:
Med en imponerende grund på 5000 kvadratmeter er der masser af plads til udendørs aktiviteter, events og parkering. Ejendommen har også velholdte grønne områder, der skaber et behageligt og indbydende arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Overkommelig Pris:
Vi forstår vigtigheden af at finde det rette sted til den rette pris. Derfor tilbyder vi denne imponerende kontorejendom til den beskedne sum af 50.000 kr. om måneden. Med denne konkurrencedygtige pris får du masser af værdi for dine penge og muligheden for at etablere din virksomhed i en førsteklasses beliggenhed.

Professionel Support:
Vores dedikerede team står klar til at yde professionel support og assistance for at sikre, at din overgang til vores kontorejendom er problemfri. Vi er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og imødekomme dine behov på bedste vis.

Book en Rundvisning i Dag:
Vi inviterer dig til at besøge vores nyrenoverede kontorejendom på Roskilevej 16 i Havdrup for at se, hvad vi har at tilbyde. Kontakt os i dag for at arrangere en rundvisning, og lad os hjælpe med at skabe det perfekte arbejdsmiljø for din virksomhed.

Med sin fremragende beliggenhed, moderne faciliteter og overkommelige pris er Roskilevej 16 i Havdrup det ideelle valg for virksomheder, der ønsker at trives og vokse. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din virksomheds succes.

Mikkel Wangaa[xxxxx]

Information and data

This office space, is located on Roskildevej in Havdrup. Havdrup is located in the municipality , which is located on Region Zealand. The company space is 240 m2 in total. You can rent this office for 600,000 DKK per year.

Frequently asked questions