This ad is created by a paying user

Rå lokaler i innovativt havneområde

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1342853
  • Warehouse
  • Showroom
  • 183 m2
  • Not stated
  • 550 DKK
Olav de Linde
Udlejningsafdelingen
tel: 8615 4244
udlejning-aarhus@olavdelinde.dk
See all ads from this landlord
Website
183 m2 warehouse for rent in Aarhus C, Aarhus

Warehouse for rent, Aarhus C, Aarhus, Balticagade, Denmark

Ønsker du lokaler med en central beliggenhed, men hvor du undgår byens larm?

Ved første øjekast ligner ejendommen måske en vilkårlig bygning på Havnen. Men med sine rå detaljer gør det tidligere mesterkontor på Havnen indtryk. Lige udenfor ejendommens indgang er der desuden udsigt over Aarhus Skyline, hvilket indbefatter kig til blandt andet Dokk1, Aarhus Domkirke og Navitas. Lokalerne er velegnede til showroom, men kan også anvendes til lager eller lignende formål.

Lejemålet er beliggende i parterreplan og består af ét storrum, et mindre rum, samt køkken og flere toiletter. Der kræves havnerelation og godkendelse af Aarhus havn for at kunne leje dette lejemål.

Ejendommen er beliggende på Mellemarmen på Aarhus Havn, som på grund af sin placering i mange år har fungeret som omdrejningspunkt for byens handel. Området er sidenhen blevet til et mangfoldigt erhvervsområde, som gør at området er godt på vej til at blive et samlingspunkt for nytænkende og kreative virksomheder.

This warehouse for rent, that can also be used as Showroom, is located on Balticagade in Aarhus C. Aarhus C is located in the municipality , which is located in Aarhus. The company space is 183 m2 in total. This warehouse was created on our service on the 17.2.2023, but may have been deactivated and then reactivated again.

Similar search results