This ad is created by a paying user

KONTORHOTEL I ESBJERG

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177415
  • Coworking space
  • 1 - 100
  • Not stated
  • Report
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tel: 70707041
mo@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
Coworking space for rent in Esbjerg, Esbjerg (region)

Coworking space for rent, Esbjerg, Esbjerg (region), Niels Bohrs Vej, Denmark

Siden 2017 har vi drevet kontorhotel på torvet i Esbjerg. Det har vist sig at være så populært, at vi har valgt at åbne endnu et hus i byen, så vi kan få plads til alle lejerne.

Det nye kontorhotel finder du på Niels Bohr Vej 6. Her ligger vi i læ af flere store uddannelsesinstitutioner, bl.a. Aalborg Universitet Esbjerg. Omkring huset er der desuden masser af lys og luft - og tilhørende parkeringspladser!

Voxeværket Esbjerg II er et stort og velindrettet kontorhus, som tilbyder både kontorer, satellitpladser og kliniklokaler, samt flotte veludstyrede mødelokaler, der, som med alle vores andre mødelokaler, altid er tilgængelige for lejere i hele landet.

Esbjerg Kommune er et attraktivt sted at drive virksomhed med optimale motorvejs- og jernbaneforbindelser. Fra din kontorplads når du motorvejen på 5 minutter, Esbjerg lufthavn med Danmarks største heliport på 10, og så er der blot 45 min. til Billund lufthavn. Med kontor i dette hus har du altså direkte adgang til dit netværk både på nationalt og internationalt plan.

Esbjerg Havn er uomtvisteligt Danmarks port mod vest, landets vigtigste havn for offshore og vindenergi. Så hvis du som både dansk og udenlandsk virksomhed søger lokal tilstedeværelse på en attraktiv adresse, så er det i et af Voxeværkets huse i Esbjerg.

Similar search results