This ad is created by a paying user

KONTORHOTEL I AALBORG

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177414
  • Coworking space
  • 1 - 10
  • Not stated
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tel: 70707041
jw@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
Coworking space for rent in Aalborg, Aalborg (region)

Coworking space for rent, Aalborg, Aalborg (region), John F. Kennedys Plads, Denmark

Voxeværket i Aalborg tilbyder dig mulighed for at leje små og mindre kontorer, klinik- lokaler og drive dit virke i et stærkt, landsdækkende fællesskab. Voxeværket hviler på klare veldefinerede og afprøvede principper omkring deleøkonomi.

Her midt i det aller midterste af Aalborg får du solide rammer med adgang til professionelle faciliteter i historiske rammer med højt til loftet, flotte lysindfald gennem store vinduer og vi tilbyder dig fordele, som vi alene opnår fordi vi er mange … og du får hele pakken med uanset du sidder i åbent kontorlandskab eller lukker din dør til dit eget kontor.

Voxeværket tilbyder et unikt landsdækkende koncept med fri (ja … gratis) adgang til alle faciliteter i alle vores huse rundt om i landet.

Vores faciliteter i Aalborg stationsbygning midt på John F. Kennedy’s Plads, omfatter:

Super god beliggenhed – med fine parkeringsmuligheder
Faciliteter i top og priser inkl. kaffe
Rengøring på fællesarealer – Kontoret klarer du selv
Lynhurtig internetforbindelse
Tag tog eller bus lige ved bagdøren
Med en plads i Voxeværket her i Aalborg nyder du et seriøst samlingssted for virksomheder, der alle har succes som målet.

Uanset du drømmer om et satelitkontor, uanset du vil flytte kontorer ud af din virksomhed for at undgå at skulle bygge ud, uanset du vil finde dig en permanent lokation for dit nye kontor, hovedkontor eller filial eller om du blot tænker at deleøkonomi B-2-B er eneste rette vej at tænke udvikling på, så er eet stensikkert; Bliver du ikke en succes her, bliver du det aldrig.

Information og data

This office hotel with coworking space is located on John F. Kennedys Plads in Aalborg. Aalborg is located in the municipality , which is located in Aalborg (region).


Rutevejledning

Similar search results