Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Kontorhotel til leje, Malmø Centrum, Malmø, Adelgatan 21, Sverige

Adelgatan 21, Malmø Centrum
  • Kontorhotel til leje
  • 1.220 m2
Kontorhotel til leje, Malmø Centrum, Malmø, Adelgatan 21, Sverige
Adelgatan 21, Malmø Centrum
  • Kontorhotel til leje
  • 1.220 m2

Kontorhotel til leje, Malmø Centrum, Malmø, Adelgatan 21, Sverige

Regus Management (IWG)
Uthyrningsavdelningen
tlf: 46840304948
portals.europe@iwgplc.com
Se alle udlejerens annoncer

PRO-UDLEJER

Læs mere

Fakta

Rutevejledning
  • 2093028
  • Kontorhotel
  • 1 - 122

Träffas, arbeta och samarbeta i vårt professionella kontorshotell i Regus MALMO, Central

Se ditt företag utvecklas i ett kreativt nav med toppmoderna kontor på Adelgatan 21. Nå enkelt till denna attraktiva gula byggnad – stadens centralstation ligger 3 minuter bort till fots och Kastrups flygplats ligger 20 minuter bort med bil.

Imponera på kunder och kollegor med samtida arbetsplatser bakom en traditionell fasad, ta en kopp kaffe i köket och bygg ut ditt nätverk med andra företagare på terrassen. Främja nya idéer med ett besök på Form/Design Center eller rensa huvudet med en promenad i Slottsträdgården.

På Regus MALMO, Central, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt supportteam som säkerställer att allt går smidigt och catering om du behöver det.

Virtuella kontor: Våra virtuella kontor finns i alla större småstäder och i varje storstad världen över, så att du kan representera ditt företag professionellt. Välj din nya virtuella adress nu och konfigurera ditt medlemskap med tjänster som eftersändning av post och vår telefonsvarartjänst.

Medlemskap: Med flera olika arbetsalternativ som sträcker sig från tillgång till kontor, coworking och lounger, erbjuder vi den flexibilitet och frihet som behövs för att tillgodose alla olika arbetsstilar. Kliv bara in på vilket kontorshotell som helst i vårt omfattande globala nätverk och börja jobba – så ofta du vill.

Alla bilder som visas i den här listan tillhör våra kontorshotell, men överensstämmer kanske inte med detta kontorshotell specifikt.

Alla priser avser ”startpriser” och kan komma att ändras baserat på val och tjänster som inkluderas.

Gör en förfrågan nu

Information og data

Dette kontorhotel ligger på Adelgatan i Malmø Centrum. Malmø Centrum ligger i kommunen , som ligger i Malmø.

Ofte stillede spørgsmål