Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact

Coworking space for rent, Malmö City, Malmö, Industrigatan 9b, Sweden

Industrigatan 9b, Malmö Centrum
  • Coworking space for rent
  • 210 m2
Coworking space for rent, Malmö City, Malmö, Industrigatan 9b, Sweden
Industrigatan 9b, Malmö Centrum
  • Coworking space for rent
  • 210 m2

Coworking space for rent, Malmö City, Malmö, Industrigatan 9b, Sweden

Regus Management (IWG)
Uthyrningsavdelningen
tel: 46840304948
portals.europe@iwgplc.com
See all ads from this landlord

PRO-LANDLORD

Read more

Fakta

Report
Directions
  • 2247697
  • Coworking space
  • 1 - 21

Upptäck olika arbetsstilar för att arbeta på ditt sätt i Regus Malmo, Kv Brönnestad

Arbeta flexibelt från våra smakfulla moderna kontor. Kv. Brönnestad ligger i Malmö, den största staden i Skåne län och den tredje största i Sverige efter Stockholm och Göteborg. Med en sysselsättningstillväxt bland de högsta i landet är Malmö den perfekta platsen för ditt växande företag. Inled och avsluta din arbetsdag med en enkel pendelresa tack vare ett antal närliggande kollektivtrafikstopp. Ta bussen från busshållplatsen Malmö Celsiusgården, bara två minuters promenad från Kv. Brönnestad eller hoppa på tåget från Malmö Östervärn station, knappt åtta minuter bort till fots.

Välj våra coworkingkontor i Malmö och etablera en professionell närvaro i en levande stad. Kv. Brönnestad är en helt ny fastighet som inrymmer en blandning av moderna bostäder och affärsenheter. Fasaden är fräsch och modern, och har fönster som sträcker sig från golv till tak för att släppa in mängder av naturligt ljus. De inre kontoren består av en blandning av sällskapliga coworkingutrymmen

På Regus Malmo, Kv Brönnestad, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt supportteam som säkerställer att allt går smidigt och catering om du behöver det.

Virtuella kontor: Våra virtuella kontor finns i alla större småstäder och i varje storstad världen över, så att du kan representera ditt företag professionellt. Välj din nya virtuella adress nu och konfigurera ditt medlemskap med tjänster som eftersändning av post och vår telefonsvarartjänst.

Medlemskap: Med flera olika arbetsalternativ som sträcker sig från tillgång till kontor, coworking och lounger, erbjuder vi den flexibilitet och frihet som behövs för att tillgodose alla olika arbetsstilar. Kliv bara in på vilket kontorshotell som helst i vårt omfattande globala nätverk och börja jobba – så ofta du vill.

Alla bilder som visas i den här listan tillhör våra kontorshotell, men överensstämmer kanske inte med detta kontorshotell specifikt.

Alla priser avser ”startpriser” och kan komma att ändras baserat på val och tjänster som inkluderas.

Gör en förfrågan nu

Information and data

This office hotel with coworking space is located on Industrigatan in Malmö City. Malmö City is located in Malmö.

Frequently asked questions