Foto från Google Street View och kan vara felaktigt:
Fri kontakt

Kontor för uthyrning, Egå, Århus, Muslingevej 36B, Danmark

Muslingevej 36B, 8250 Egå
  • Kontor för uthyrning
  • 606 m2
Kontor för uthyrning, Egå, Århus, Muslingevej 36B, Danmark
Muslingevej 36B, 8250 Egå
  • Kontor för uthyrning
  • 606 m2

Kontor för uthyrning, Egå, Århus, Muslingevej 36B, Danmark

Byggeselskab Mogens de Linde
Jacob Ladefoged
tel: 28 69 25 65
jcl@delinde.dk
Se alla hyresvärdens annonser
Hemsida

PRO-HYRESVÄRD

Läs mer

Fakta

Vägbeskrivning
  • 2118067
  • Kontor
  • Showroom
  • 606 m2
  • Inte angivet
  • 895 DKK

Erhvervslejemål med gode tilkørselsforhold

Muslingevej 36 er placeret med indkørsel fra Grenåvej, kun 15 min. kørsel fra Aarhus Centrum. Området udgør en del af erhvervs- og industriområde ved indkørsel til Egå By. Mere end 30.000 biler passerer dagligt Grenåvej, hvorfor lejemålet tilbyder særdeles god eksponering ud til Grenåvej.

Området

Lejemålet er beliggende i Egå - en bydel i Aarhus - med en beliggenhed på ca. 10 km nordnordøst fra Aarhus Centrum, og ikke mindst, med egen lystbådehavn. Et attraktivt og velfungerende område, som har gode boligområder og blandet erhverv. De omkringliggende virksomheder er blandt andet storbutikker, handelsvirksomheder, byggemarked, dagligvarer, benzintank, servicevirksomheder, auktionshus med flere. Motorveje mod nord og syd samt Djursland nås alle indenfor 10. min. kørsel. Busforbindelser indenfor gåafstand.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1981 af C.F Møllers Tegnestue for N.C. Nielsen. Ejendommen er veleksponeret med facade direkte til Grenåvej. Tagkonstruktion udført som built-up tag med tagpap. Facade er med røde teglsten afsluttet med zinkinddækninger mod fladt tag. I arkitektonisk henseende fremtræder bygningen stilren og tidstypisk for C.F Møllers tegnestues 1980’er byggeri. Vinduerne er alle med energiruder, pånær ved reception/entre mod syd, hvor der er 2 lags termoruder. Der er desuden etableret ventilationsanlæg i ejendommen.

Lejemålet

Ejendommen består af to lejemål, og set fra Muslingevej, så går man ind i det ledige lejemål på samlet 606 m² ad indgangspartiet til højre. Det ledige lejemål er flot og præsentabelt indrettet med, seperat indgang, kontorer, mødelokaler, toiletter, tekøkken, garderobe, og showroom i stueplan. Der er tæppebelægning og lyddæmpende lofter.

Ejendommens udenomsarealer anvendes til henholdsvis adgangsvej og parkeringsareal, som er belagt med SF sten, samt til stor græsplæne mellem lejemålet og Grenåvej og nabobygningerne. Det er muligt at leje parkeringspladser ved lejemålet.

Information och data

Detta kontor att hyra, som alternativt kan användas till Showroom ligger på Muslingevej i Egå. Egå ligger i kommunen som ligger i Århus. Lokalen är totalt 606 m2.

Vanliga frågor