Foto afkomstig van Google Street View en kan onjuist zijn:
Vrij contact

Coworking te huur, Uddevalla, Västra Götaland County, Kungsgatan 11, Zweden

Kungsgatan 11, Uddevalla
  • Coworking te huur
  • 620 m2
Coworking te huur, Uddevalla, Västra Götaland County, Kungsgatan 11, Zweden
Kungsgatan 11, Uddevalla
  • Coworking te huur
  • 620 m2

Coworking te huur, Uddevalla, Västra Götaland County, Kungsgatan 11, Zweden

Regus Management (IWG)
Uthyrningsavdelningen
tel: 46840304948
portals.europe@iwgplc.com
Bekijk alle advertenties van deze verhuurder

PRO-VERHUURDER

Lees meer

Fakta

Route
  • 2225355
  • Coworking
  • 1 - 62

Flexibel arbetsplats i Regus Uddevalla, Kungsgatan 11

Kickstarta ditt företag med flexibla kontor i Uddevalla, en större stad och sätet för Uddevalla kommun i Västra Götalands län. Få din verksamhet att blomstra på detta centrala kontorshotell som många andra framåtsträvande tänkare gjort till huvudbas för sina verksamheter. Pendla enkelt till din arbetsplats med bussterminalen Uddevalla Kampenhof, dit du kan gå på cirka 6 minuter. Välkomna besökande kunder på Trollhättan–Vänersborgs flygplats, en liten regional flygplats som du når på 30 minuter med bilen. Oavsett om du letar efter en permanent bas som ditt företag kan kalla hem eller bara ett utrymme att arbeta tillfälligt på, hittar du det du behöver här.

Imponera på dina kunder från första stund med hjälp av ett vänligt välkomnande från vårt receptionsteam. Koppla upp dig direkt och arbeta utan avbrott, med vetskapen om att du kan förlita dig på vårt snabba wifi i de privata kontoren och på coworkingplatserna på första och andra våningen. Anordna workshoppar, bjud in till intervjuer eller håll presentationer för kunderna i bekväma konferensrum som är väl upplysta och genomtänkta. Sträck på benen mitt på dagen i den privata trädgården. Det centrala läget är perfekt för alla möjliga aktiviteter efter jobbet – koppla av med lite shoppingterapi eller underhåll dina kunder med en utsökt middag.

På Regus Uddevalla, Kungsgatan 11, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt supportteam som säkerställer att allt går smidigt och catering om du behöver det.

Virtuella kontor: Våra virtuella kontor finns i alla större småstäder och i varje storstad världen över, så att du kan representera ditt företag professionellt. Välj din nya virtuella adress nu och konfigurera ditt medlemskap med tjänster som eftersändning av post och vår telefonsvarartjänst.

Medlemskap: Med flera olika arbetsalternativ som sträcker sig från tillgång till kontor, coworking och lounger, erbjuder vi den flexibilitet och frihet som behövs för att tillgodose alla olika arbetsstilar. Kliv bara in på vilket kontorshotell som helst i vårt omfattande globala nätverk och börja jobba – så ofta du vill.

Alla bilder som visas i den här listan tillhör våra kontorshotell, men överensstämmer kanske inte med detta kontorshotell specifikt.

Alla priser avser ”startpriser” och kan komma att ändras baserat på val och tjänster som inkluderas.

Gör en förfrågan nu

Informatie en data

Dit kantoorhotel met coworkingruimte bevindt zich op Kungsgatan in Uddevalla. Uddevalla ligt in de gemeente , die gelegen is in Västra Götaland County.

Vergelijkbare zoekresultaten

Veelgestelde vragen