Bilde levert av Google Street View og kan være unøyaktig:

Kontor til leie, Frederiksberg C, København, Suomisvej 4, Danmark

Suomisvej 4, 1800-1999 Frederiksberg C
  • Kontor til leie
  • 85 m2
Kontor til leie, Frederiksberg C, København, Suomisvej 4, Danmark
Suomisvej 4, 1800-1999 Frederiksberg C
  • Kontor til leie
  • 85 m2

Kontor til leie, Frederiksberg C, København, Suomisvej 4, Danmark

Fakta

Veibeskrivelse
  • 2299169
  • Kontor
  • 85 m2
  • Ikke oppgitt
  • 420 000 DKK
  • 35 000 DKK
  • 4 941 DKK

Lækre kontorer til leje et stenkast fra Søerne på Frederiksberg

UNIKKE FEATURES
Højt til loftet og masser af lysindfald, fuldt møbleret med hævesænkeborde, dejlige stole, whiteboardtavler skabe mm.

MULIGHEDER & BETINGELSER
Lejeperiode efter nærmere aftale med opsigelse mellem 4 og 6 måneder. Forudbetalt husleje. Adgang til LA OFICINA’s cafe/coworking område, frokostog kaffeordning efter aftale, front desk service med modtagelse af gæster, adresse- og posthåndtering. Brug af LA OFICINA’s mødelokaler 4 til 40 personer) på meget favorable vilkår.

DET LEJEDE
Storrumskontor med plads til 1012 arbejdspladser samt stort mødebord. 2 små aflukkede rum til on-line møder etc. Lille tekøkken” Mulighed for fast leje af lille mødelokale med 4 pladser.

INKLUDERET
El, vand, internet (fiber 300/300 MB) wifi og LAN, rengøring, pasning af planter.

DEPOSITUM & PRIS
6 mdr. opsigelse og 6 mdr. depositum. Prisniveau kr. 38.000, men endelig pris afhænger af antal medarbejdere, samt opsigelseslængde og depositums størrelse, samt om lille møderum til 4 personer indgår i lejeaftalen.

OM LA OFICINA
LA OFICINA holder til i Klasselotteriets gamle trækningssal centralt på Frederiksberg. Salen danner i dag smukke og ideelle rammer om vores coworking space hvor mange spændende selvstændige har deres daglige arbejde, møder med forretningsforbindelser og socialt samvær med andre selvstændige. Derudover har vi en stribe velfungerende lukkede kontorer samt en række møde- og kursuslokaler, der dagligt besøges af mange glade gæster.

FÆLLESAREALER
Som lejer af et af vores lukkede kontorer kan I også bruge coworking området i Salen og på tilhørende balkon til mindre møder, en kop kaffe med en forretningspartner eller bare til at arbejde alene – lidt væk fra de andre på kontoret. Vi har også en skøn, sydvendt gårdhave der sommeren igennem er rammen om manges arbejde, frokoster eller små break-out

MØDER/KURSER
Vi tilbyder møde- og kursuslokaler fra 4 til ca. 40 personer med fuld professionel servicering og forplejning, både i dagtimer, aften og weekend. Som lejer af kontor opnår man med betydelig rabat i.f.t. vores normalpriser på kurser og møder

KANTINE/CAFE
Vi har dagen igennem baristakaffe, friskbagte croissanter og andet morgenbrød, lækker frokost i mange udgaver og dejlige kager etc. Serveret med et smil af vores søde personale

Information og data

Dette kontoret til leie, ligger på Suomisvej på Frederiksberg C. Frederiksberg C ligger i kommunen , som ligger i København. Næringslokalet er totalt 85 m2.

Lignende næringslokaler

Ofte stilte spørsmål