This ad is created by a paying user

Pæne omgivelser til glæde for medarbejdere og kunder

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1237287
  • Coworking space
  • 1 - 10
  • 1 - 25 m2
  • Not stated
  • Report
Coworking space for rent in Albertslund, Greater Copenhagen

Coworking space for rent, Albertslund, Greater Copenhagen, Herstedvang, Denmark

Nyt BUCH BUSINESS CENTER åbnede op d. 1. september 2022. Lej et enkelt kontor, eller kombinér flere kontorer ved siden af hinanden.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 20 forskellige lejere, men med plads til flere.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålene udgør fine aflukkede kontorer på både 1. og 2. sal i vores BUCH BUSINESS CENTER, med det sædvanlige præsentable og moderne udtryk, hvor I har mulighed for at kombinere flere kontorer ved siden af / overfor hinanden.

Lejemålene på 1. salen er nybygget i 2018, og er et veletableret kontorfællesskab, som har ført til udvidelsen på 2. salen. Her er alt modernisteret og istandsat fra bunden med sortnisterede tæppefliser, led-belysning og glasdøre ind til kontorerne. To nye tekøkkener, 8 toiletter (m/k), mødelokale, samt kunstmalerier, loungemøbler og planter i fællesarealerne.

Til alle opgange er der en person-/vareelevator (1.000 kg.)

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der går ligeledes Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. – Vallensbæk St.

Størrelse:
Lejemålene udgør fra 30- 160 m2.

Leje:
Lej et enkelt kontor, eller kombinér flere kontorer ved siden af hinanden.

30 m2: kr. 3.500,00.

50 m2: kr. 5.500,00.

230 m2: kr. 17.000,00.

Ovenstående priser er inkl. internet, rengøring af fællesarealer, samt lejers betaling af aconto fælles-, drifts- og varmeudgifter.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Fællesudgifter:
Fællesudgifter, som er en del af foranstående leje, udgør rengøring af fællesarealerne, el-forbrug og internet.

Driftsudgifter:
Driftsudgifter, som er den del af foranstående leje, udgør ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m.

Varme:
Lejers betaling af varme er en del af foranstående leje.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
Ejendommen er pr. 4. april 2013 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”C”.

Opsigelse:
Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Similar search results