This ad is created by a paying user

KONTORHOTEL I SØNDERBORG

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177411
  • Coworking space
  • 1 - 10
  • Not stated
  • Report
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tel: 70707041
jw@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
Coworking space for rent in Sønderborg, Region of Southern Denmark

Coworking space for rent, Sønderborg, Region of Southern Denmark, Augustenborg Landevej, Denmark

I Voxeværket Sønderborg er dit kontor helt nyistandsat og meget centralt. Sønderborg er en af vores større bygninger, og der er derfor masser af mulighed for sparring og erfaringsdeling mellem lejere.

I Sønderborg tilbyder vi lukkede kontorer samt undervisnings-, møde- og open community lokaler. Desuden er bygningen placeret på en stor grund med meget haveplads, så du kan nyde en grøn frokostpause i sommeren eller holde din årlige firmafest på plænen. I forhaven findes også en kæmpe parkeringsplads, som både du, dine ansatte og dine kunder kan benytte sig af gratis.

Som sagt er kontorhotellet centralt, og du har derfor nem adgang til motorvejen, hvis du skal til Tyskland, Fyn eller op gennem Jylland, hvor du selvfølgelig kan benytte mødelokalerne i alle vores andre huse.

Et kontor hos Voxeværket Sønderborg er din virksomheds mulighed for at drive, udvikle og vækste i et stærkt, landsdækkende kontorfællesskab. Sønderborg er et oplagt samlingssted - og du kan altid snuppe en kop varm kaffe, selvom du blot svinger forbi.

Similar search results