This ad is created by a paying user

Office space, Kastrup, Copenhagen, Bryggergården, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 999507
  • Office space
  • Retail
  • Showroom
  • 337 m2
  • Not stated
  • 1,500 DKK
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Website
337 m2 office space in Kastrup, Copenhagen

En kronjuvel i dansk industrihistore

Byggeselskab Mogens de Linde A/S er stolt over at kunne præsentere "Vognremisen" i Bryggergården til erhvervsudlejning. Denne charmerende industriejendom er en af kronjuvelerne i dansk industrihistorie og er samtidig et af de få tilbageværende og unikke industrikomplekser. Med sig, bærer ejendommen en 270 år lang og ikke mindst særlig historie. Bryggergården ligger ved Amager Strandvej ned til Øresund med en yderst central beliggenhed i området tæt på Kastrup lystbådhavn.

Området
Bryggergårdens centrale placering i det nye internationale udviklingsområde huser bl.a. Ferrings nye hovedkvarter tegnet af Norman Fosters tegnestue, Den Blå Planet og Scandic. Ligeledes tegnes området også af Københavns Lufthavn, der ligger få kilometer væk. Området er derfor i rivende vækst og der store visioner og planer for området, der er blevet til i samspil mellem områdets aktører. Der er særdeles gode tilkørselsforhold fra indfaldsveje samt motorveje til og fra København fra både Malmø og motorring 3. Endvidere ligger Kastrup Metro station blot et stenkast væk ligesom Amager Strandvej byder på busforbindelser. Derudover kan man gå til Kastrup lufthavn på 10 min, en effektiv port til det internationale miljø og forretningsforbindelser. P-pladser kan tillejes direkte ved lejemålet.

Ejendommen
Bryggergården er oprindeligt opført i 1747 af Jacob Fortling og er gennem årene blevet udbygget og ombygget adskillelige gange. Ejendommen og området, der også var kendt som Kastrup værk, har tidligere været betydeligt større, men er nu reduceret til sine oprindelige bygninger, der er fredet. Vognremisen, som er placeret længst mod vest i Bryggergården, er opført i 1900 som tilbygning til den eksisterende staldbygning "Staldlængen". Ejendommens facade er rejst i kløvede marksten med hvide fuger, mens taget er belagt med eternitskifter. Det nordligste fag og selve portåbningen er muret i blank gul mur. Vinduerne sidder højt og udgøres af torammede staldvinduer. I forbindelse med restaureringen vil tagetagen blive indrettet med hems til møderum med en åben disponering så det samlede tagrum kan opleves.

Lejemålet
Vognremisen i Bryggergården står foran en totalrenovering, hvor ny lejer delvist kan få medindflydelse på endelig indretning. Istandsættelsen forventes færdiggjort til sommer 2022. Anvendelsesmulighederne er utallige, og kan huse f.eks. kreative værksteder, restauration, wellness, showroom og konference samt øvrige erhverv og kontorer. Lejemålet består af samlet 337 m² fordelt på stueetage (196 m²) og 1. sal (141 m²). Stueetagen indrettes med nyt tekøkken og toiletfaciliteter, mens 1. sal indrettes som åbent etage med kontor/depot/møderum. Vi glæder os til at fremvise Vognremisen i Bryggergården for jeres virksomhed