This ad is created by a paying user

Office space, Kastrup, Copenhagen, Bryggergården, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 999506
  • Office space
  • Retail
  • Showroom
  • 465 m2
  • Not stated
  • 1,500 DKK
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Website
465 m2 office space in Kastrup, Copenhagen

Genindvielse af en 270 år gammel industrihistorie

Byggeselskab Mogens de Linde A/S er stolt over at kunne præsentere "Staldlængen" i Bryggergården til erhvervsudlejning. Denne charmerende industriejendom er en af kronjuvelerne i dansk industrihistorie og er samtidig et af de få tilbageværende og unikke industrikomplekser. Med sig, bærer ejendommen en 270 år lang og ikke mindst særlig historie. Bryggergården ligger ved Amager Strandvej ned til Øresund med en yderst central beliggenhed i området tæt på Kastrup lystbådhavn.

Området
Bryggergårdens centrale placering i det nye internationale udviklingsområde huser bl.a. Ferrings nye hovedkvarter tegnet af Norman Fosters tegnestue, Den Blå Planet og Scandic. Ligeledes tegnes området også af Københavns Lufthavn, der ligger få kilometer væk. Området er derfor i rivende vækst og der er store visioner for området, der er blevet til i samspil mellem områdets aktører. Der er særdeles gode tilkørselsforhold fra indfaldsveje samt motorveje til og fra København fra både Malmø og motorring 3. Endvidere ligger Kastrup Metro station blot et stenkast væk ligesom Amager Strandvej byder på busforbindelser. Derudover kan man gå til Kastrup lufthavn på 10 min, en effektiv port til det internationale miljø og forretningsforbindelser. P-pladser kan tillejes direkte ved lejemålet.

Ejendommen
Bryggergården er oprindeligt opført i 1747 af Jacob Fortling og er gennem årene blevet udbygget og ombygget adskillelige gange. Ejendommen og området, der også var kendt som Kastrup værk, har tidligere været betydeligt større, men er nu reduceret til sine oprindelige bygninger, der er fredet. Staldlængen langs sydsiden er en tilbygning til Bryggergården, som blev opført i 1842 i hvidkalkede sten med en sorttjæret sokkel. Bygningens tag er belagt med eternitskifer, og i forbindelse med renoveringen tilføjes og udskiftes nye ovenlysvinduer. Langs den sydlige facade ses en række træporte som renoveres tilbage til sin originale stand. Indvendigt bliver der tilbygget en tagetage, hvor der tidligere har været høloft. Både stueetage og tagetagen istandsættes med tydelige spær for at fastholde charmen i den gamle staldbygning.

Lejemålet
Staldlængen i Bryggergården står foran en totalrenovering, hvor ny lejer delvist kan få medindflydelse på endelig indretning. Istandsættelsen forventes færdiggjort til sommeren 2022. Den nyetablerede tagetage indrettes til kontor med en åben disponering, så det samlede tagrum kan opleves. Stueetagen indrettes med nyt køkken og toiletfaciliteter, samt ny trappe til tagetagen. Anvendelsesmulighederne er utallige, og kan huse f.eks. kreative værksteder, restauration, wellness, showroom, hotel og konference samt øvrige erhverv og kontorer. Staldlængen udlejes som et samlet domicil bestående af 1.009 m². Alternativt kan bygningen udlejes i to enheder bestående af 544 m² (vest-fløjen) og 465 m² (øst-fløjen).