This ad is created by a paying user

Office space for rent, Egå, Aarhus, Muslingevej, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 999513
  • Office space
  • Showroom
  • Industrial
  • 724 m2
  • Not stated
  • 750 DKK
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Website
724 m2 office space for rent in Egå, Aarhus

Flot velholdt erhvervslejemål med høj reklameværdi

Muslingevej 36 er placeret med indkørsel fra Grenåvej, kun 15 min. kørsel fra Aarhus Centrum. Området udgør en del af erhvervs- og industriområde ved indkørsel til Egå By. Mere end 30.000 biler passerer dagligt Grenåvej, hvorfor lejemålet tilbyder særdeles god eksponering ud til Grenåvej.

Området

Lejemålet er beliggende i Egå - en bydel i Aarhus - med en beliggenhed på ca. 10 km nordnordøst fra Aarhus Centrum, og ikke mindst, med egen lystbådehavn. Et attraktivt og velfungerende område, som har gode boligområder og blandet erhverv. De omkringliggende virksomheder er blandt andet storbutikker, handelsvirksomheder, byggemarked, dagligvarer, benzintank, servicevirksomheder, auktionshus med flere. Motorveje mod nord og syd samt Djursland nås alle indenfor 10. min. kørsel. Busforbindelser indenfor gåafstand.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1981 af C.F Møllers Tegnestue for N.C. Nielsen. Ejendommen er veleksponeret med facade direkte til Grenåvej. Tagkonstruktion udført som built-up tag med tagpap. Facade er med røde teglsten afsluttet med zinkinddækninger mod fladt tag. I arkitektonisk henseende fremtræder bygningen stilren og tidstypisk for C.F Møllers tegnestues 1980’er byggeri. Vinduerne er alle med energiruder, pånær ved reception/entre mod syd, hvor der er 2 lags termoruder. Der er desuden etableret ventilationsanlæg i ejendommen.

Lejemålet

Ejendommen består af to lejemål, og set fra Muslingevej, så går man ind i det ledige lejemål på 724 m² ad indgangspartiet til venstre, og til nabolejer Actura til højre. Det ledige lejemål er flot og præsentabelt indrettet med vindfang, reception, kontorer, mødelokaler, toiletter, tekøkken, garderobe, spisestue og showroom/lager i stueplan. Der er klinkegulv og tæppebelægning, lyddæmpende lofter, samt intern trappe til lejemålets kælderplan.

Kælderen på 395 m² er velfungerende med lagerrum/showroom, teknikrum og selvstændigt bad, samt aluminiums-port til parkerings- og adgangsarealet for foden af rampen lige udenfor. Der er betongulv med epoxybehandling, lyddæmpende træbetonlofter, samt pudsede og hvidemalede murstensvægge.

Ejendommens udenomsarealer anvendes til henholdsvis adgangsvej og parkeringsareal, som er belagt med SF sten, samt til stor græsplæne mellem lejemålet og Grenåvej og nabobygningerne. Det er muligt at leje parkeringspladser ved lejemålet.