This ad is created by a paying user

Office space, Aarhus N, Aarhus, Jens Baggesens Vej, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 999514
  • Office space
  • Restaurant
  • 69 m2
  • Not stated
  • 1,700 DKK
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Website
69 m2 office space in Aarhus N, Aarhus

Nybygget lejemål oplagt til café / kontor i attraktivt beboelsesområde

Drømmer du om et centralt cafélejemål med let servering i et attraktivt beboelseskvarter i Aarhus? Måske har du erfaring med at drive en kaffe- eller isbar et andet sted i byen, og er på udkig efter endnu en lokation? Byggeselskab Mogens de Linde A/S udbyder nu dette nybyggede og højloftede café/kontor lejemål på Jens Baggesens Vej i Aarhus N med overtagelse fra 1. kvartal 2023. Lejemålet er etableret i stueetagen i lejlighedskomplekset "Mejerihøjen" og har store vinduespartier mod gadeforløb og har direkte udgang fra 1. sal til hævet gårdmiljø, hvor der kan etableres udendørsservering.

Historien

For 65 år siden opførte De Forenede Mejerier et hypermoderne mejeri på selv samme grund. Mejeriet kunne fremstille op til 9.000 flasker mælk i timen og blandt kunderne var de amerikanske tropper i Vesttyskland og naturligvis utallige aarhusianere. Mejeriet forsynede byen med mælk frem til lukningen i 1988, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden og bygningerne. I dag er det gamle industrikvarter forvandlet – boliger, erhverv og studiemiljø er skudt frem i en spirende ny bydel i Aarhus, og lysten til at bo blandt de bevarede mejeribygninger i Katrinebjerg er stor. Det gælder også den tidligere mejerigrund på Jens Baggesens Vej. Her opfører Byggeselskab Mogens de Linde 95 moderne boliger under navnet Mejerihøjen, samt dette erhvervslejemål med fortrinlig placering i beboelsesområdet.

Området

Lejemålet er særdeles centralt placeret på toppen af Jens Baggesens Vej i Aarhus N, med nem tilkørselsadgang fra indre, såvel som ydre, ringgadesystem. Ejendommen er beliggende i et erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der rummer erhvervsvirksomheder, Storcenter Nord, Aarhus Universitet, Handelshøjskolen, og Forskerparken foruden privat beboelse. Parkeringspladser kan tillejes lejemålet, alle med adgang fra Jens Baggesens Vej og Hangøvej. Fra lejemålet er der kort afstand til bymidten og let adgang til alle udfaldsvejene samt motorveje, ligesom der er bybusforbindelser og letbane indenfor gåafstand. Derudover forefindes Danmarks største fitnesscenter et stenkast fra lejemålet i den tidligere produktionshal, og snart vil Mejerihøjen skabe endnu mere aktivitet i det gamle industrikvarter. Ved lejemålet etableres der en stor p-kælder, cykelparkering, en grøn gårdhave og et hyggeligt torv.

Ejendommen

Lejemålet er beliggende i stueplan med facade mod Jens Baggesens Vej, og er placeret i én af to karréer, som hver består af fire sammenhængende huse med takkede tage og gyldne facader i teglsten. Store gulv-til-loft glaspartier i brune aluminiums rammer og teglsten lagt i fliseforbandt er med til at præge ejendommens facade.

Lejemålet er fordelt på tre plan, heraf en kælder, stue og 1. sal. 1.sal er udført som en åben etage, hvorfra man har udsyn til stueplan og det udvendige gårdmiljø, hvor der desuden er mulighed for udendørs servering. De forskellige plan tilgås via trappe som er centralt placeret i lejemålet.

Indvendigt fremstår lejemålet med rå beton vægge, hvoraf udvalgte vægge udsmykkes med lyst akustikregulerende genbrugstømmer. Lofter beklædes ligeledes med samme type tømmer og med synlige installationer. Gulve består af skridsikkert epoxy i beton-look. På kælderplan er toiletterne indrettet med hvide terrazzo fliser i størrelsen 40x40 cm.

Træer og buske rykker ind i lejemålets gårdmiljø og vil skabe et grønt åndehul, hvor beboere og kunder kan finde ro fra det puslerende byliv. Nordisk granit og chaussesten vil lede den grønne kile langs facaden, og stor granitblokke blive transformeret om til bænke.

Lejemålet

Lejemålet består af i alt 69 m² fordelt på tre plan, heraf kælderplan 20 m², stueplan 32 m² og 1. sal 17 m². Lejemålet henvender sig til virksomheden der ønsker at drive café/med lette serveringer, såsom kaffe- eller isbar, i et af Aarhus' største udviklingsområder, hvor der i de kommende år vil blive skabt flere tusinde boliger for familier og unge. Ny lejer vil kunne opleve god eksponering mod Jens Baggesens Vej, som har meget gående/cyklende trafik grundet det nærtliggende fitness center. Lejemålet er pt. under opførelse og vil forventelig stå klar til overtagelse 1. kvartal 2023.

Lokalerne er oplagt til café såsom kaffebar og isbar med let servering, eller til kontodrift f.eks. mægler, kreativt studie m.m.

Bemærk venligst at produktionskøkken IKKE ER MULIGT i lejemålet.

Vi ser frem til at byde din virksomhed velkommen på Jens Baggesens Vej.