This ad is created by a paying user

Coworking space for rent, Aarhus V, Aarhus, Viborgvej, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 1067909
  • Coworking space
  • Not stated
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Website
Coworking space for rent in Aarhus V, Aarhus

Kontorplads på nyrenoverede Workspace Campen

Efter en gennemgribende renovering, kan vi til marts 2023, igen slå dørene op for kontorhotel Workspace Campen på Viborgvej 159A i Aarhus V.

Workspace Campen har undergået en enestående forvandling til et moderne kontorfællesskab, der møder nutidens behov for fleksible kontorløsninger.

De 4.500 nyindrettede kvadratmeter rummer møblerede kontorlokaler i varierende størrelser med plads til 1-40 brugere, 6 mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, te-køkkener med god kaffe, bemandet reception med posthåndtering, kantine med lækker flex-frokostordning, store/små lagerrum og ventilation, der sikrer optimalt indeklima. Lokalerne kendetegnes af et råt industrielt look, 7 meter til loftet, genbrugsmaterialer anvendt på stilfuld manér, masser af lys og god akustik.

Få en kontorplads hos Workspace Campen i et stort, lyst, møbleret kontor. Man deler et større lokale med få andre "co-workere". Fordelen ved kontorplads eller co-working om man vil, er at man får "kolleger", selvom man er en enkeltmandsvirksomhed. Det er også en billigere løsning end at leje et selvstændigt kontor, og der er kun en måneds opsigelse.

Vi har fællesarealer som er tilknyttet dit lejemål, du kan bl.a. booke et af vores mødelokaler eller bruge vores kantinefaciliteter. Vi stiller faciliteterne til rådighed, så du kan få arbejdsro - og når behovet er der - fællesskabet i kaffebaren og over frokosten med alle de andre iværksættere på kontorhotellet.

Kontorplads: 1.895 kr./md

Book en uforpligtende fremvisning af vores kontorhotel hos Driftsleder Gert Ingemann på 28927104 eller via workspace.dk

Prisen inkluderer:

Kontorplads
Ugentlig rengøring
Lån af møbler
Wi-Fi / LAN
Bemandet reception
Håndtering af post
Security / alarm
Fri afbenyttelse af fælles arealer

Udvalgte services:

Mødelokaler fra 100 kr./timen
Fleksibel kantineordning 59,00 kr./ dag
P-plads: kr. 300,00 kr./ md
Printere, lækker kaffe, mødeforplejning efter forbrug.