This ad is created by a paying user

Warehouse for rent, Aarhus N, Aarhus, Jens Baggesens Vej, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 999511
  • Warehouse
  • 186 m2
  • Not stated
  • 990 DKK
  • Report
See the contact information of the landlord/seller

Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Website
186 m2 warehouse for rent in Aarhus N, Aarhus

186m² nyetableret lager med lille kontor/bad/tekøkken

Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde et nyetableret og veldisponeret lagerlejemål med egen port ved Ringgade Centret på Jens Baggesens Vej i Aarhus N. Lagerlejemålet er opført i forbindelse med boligbyggeriet Mejerihøjen og kan foruden lagerplads også byde på kontorplads, frokoststue med køkkenfaciliteter og omklædning med bad.

Området

Lejemålet er særdeles centralt placeret på toppen af Jens Baggesens Vej i Aarhus N, med nem tilkørselsadgang fra såvel indre som ydre Ringgade. Ejendommen er beliggende i et erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der rummer erhvervsvirksomheder, Storcenter Nord, Aarhus Universitet, Handelshøjskolen, og Forskerparken foruden privat beboelse. Parkeringspladser kan tillejes lejemålet, alle med adgang fra Jens Baggesens Vej og Hangøvej. Fra lejemålet er der kort afstand til bymidten og let adgang til alle udfaldsvejene samt motorveje, ligesom der er bybusforbindelser og letbane indenfor gåafstand. Derudover forefindes Danmarks største fitnesscenter et stenkast fra lejemålet i den tidligere produktionshal. Ved lejemålet er der etableret en stor p-kælder, cykelparkering, grønne gårdhaver og et hyggeligt torv.

Ejendommen

Lagerlejemålet er højt beliggende på toppen af Jens Baggesens Vej, og er placeret i forlængelse af nyetableret p-kælder/gårddæk. Ejendommens facade byder velkommen med teglsten i gyldne varme nuancer og brune aluminiums døre/vinduer/port. På ejendommens tag forefindes det nye gårdmiljø som er etableret i forbindelse med boligbyggeriet Mejerihøjen. Gårdmiljøet er offentlig tilgængelig, og kan derfor også benyttes af ny lejer.

Lejemålet

Lagerlejemålet består af i alt 186 m² fordelt på et plan og henvender sig til virksomheder som ønsker et lager placeret tæt på Aarhus centrum. Lejemålet entreres fra parkeringsplads på Hangøvej via elektronisk aluminiumsport eller fordør. Forrummet i lejemålet er anvendeligt til lager og fremstår i råt look med beton gulv, beton lofter og synlige installationer. Fra forrummet er der adgang til et lille kontor (maks. 2 pladser), frokostrum med tekøkken og omklædning med brus og toilet.

Lejemålet kan overtages snarest muligt.

Det er ej muligt at benytte lejemålet til autoværksted, svejseværksted eller anden type af værksted med oliespild.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jacob Cailani Ladefoged på tlf. 86 16 57 00 eller mail [email protected]