This ad is created by a paying user

Showroom for rent, Copenhagen K, Copenhagen, Danneskiold-Samsøes Allé, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 999509
  • Showroom
  • 319 m2
  • Not stated
  • 2,600 DKK
  • Report
See the contact information of the landlord/seller

Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Website
319 m2 showroom for rent in Copenhagen K, Copenhagen

319 m² showroom i Artilleriværkstedets østfløj

Vi er stolte over at kunne tilbyde et showroom i Kuglegårdens ”Artilleriværksted” til nye lejere. Showroomet i Artilleriværkstedets Østfløj, har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé og er opført i 1893. Den enestående ejendom er under grundig renovering, og vil forventeligt stå klar til overtagelse fra årskiftet 2022/2023.

Historien

Søarsenalet på Holmen er tegnet af arkitekt Philip de Lange og opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet. Forsvaret var eneejer af Kuglegården uafbrudt indtil 2018, hvor Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået med skiftevis arbejds- og fløjshandskerne på. Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet sig med kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING, D Studio, Modström, Dakofo og Planday. Det der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af København K.

Området

Kuglegården ligger som indfaldsport til Holmen – omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og med kort afstand til Kongens Nytorv og Christianshavns metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder. Holmen består af flere områder. Frederiksholm umiddelbart nord for Arsenaløen består primært af boligbyggeri. Naboen Christiansholm/Papirøen imod Inderhavnen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 står den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg klar. Holmen er meget let tilgængelig via Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via Danneskiold Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på 10 minutters gåtur. Desuden går buslinje 2A lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Byggeriet

Østfløjen i Artilleriværkstedet, som har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé, er opført i 1893. Senest fungerede den som situationscenter for Forsvaret, og får i øjeblikket en gennemgribende renovering, således bygningen bliver moderniseret og store dele føres tilbage til den flotte originale stil. Vi overtog ejendommen som en 2-plans bygning og vil i forbindelse med renoveringen få tilføjet et ekstra dæk.

Udvendigt præsenterer bygningen sig i stueplan med originale restaurerede teglsten, i en varm gylden nuance og store rustikke antracitgrå vinduespartier med sprosser. 1.- og 2. sal samt tag beklædes med træspån i lærk, som på sigt vil patinere over i en sølvgrå farve der giver et spændende og eksklusivt udtryk. 1.- og 2. sal får installeret nye vinduer med termoglas og antracitgrå rammer. På taget isættes 24 Velux ovenlysvinduer med regn sensor for optimeret lysindfald og komfort.

Indenfor byder Artilleriværkstedet på et råt betongulv i stueetagen, massive Dinesen planketræsgulve på 1.- og 2. sal, blanke teglstensvægge, hvidmalede gipslofter og synlige træbjælker. Enkelte indervægge vil på stueplan fremstå i rå beton, ligesom der er forberedt til montage af glasvægge. Køkkener vil blive udvalgt/designet i samarbejde med nye lejer. Toiletrum belægges med fliser og har væghængte toiletter med skjulte cisterner.

Lejemålet

Lejemålet er 319 m². Det overtages nyistandsat og henvender sig til virksomheder, der ønsker et enestående showroom, midt i København i en fantastisk og sjælden udbudt ejendom. Ønskes der kontorforhold til showroomet, er det muligt at leje kontorlokaler på 1. og 2. sal i lejemålet. Kontakt os venligst herom, for yderlige information.

Kvm- prisen for stueetage er 2.600 kr/m².

Overtagelse fra årsskiftet 2022/2023 eller ved nærmere aftale.

Artilleriværkstedets Vestfløj er fuldt udlejet til showroom/kontor.