This ad is created by a paying user

Office space for rent, Aarhus N, Aarhus, Jens Baggesens Vej, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
  • 999504
  • Office space
  • Clinic
  • 222 m2
  • Not stated
  • 988 DKK
  • Report
See the contact information of the landlord/seller

Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tel: 86 16 57 00
[email protected]
Website
222 m2 office space for rent in Aarhus N, Aarhus

Centralt med fleksible kontorløsninger

Rummeligt og flot, nyistandsat lejemål på Jens Baggesens Vej i Aarhus N, renoveret med gedigne materialer af høj kvalitet. Lejemålet er en del af Ringgade Centret - en samling af bygninger som tidligere har fungeret som produktionshal og administration for de Forenede Mejerier i årene 1955-1958. I dag produceres der ikke længere mælk på adressen, men danner i stedet hjemsted for en lang række andre typer af erhverv.

Området

Ringgade Centret er særdeles centralt placeret ved Aarhus’ mest befærdede færdselsåre, Vestre Ringgade, som udgør en del af det centrale indre ringgadesystem omkring Aarhus bymidte. Mere end 30.000 biler passerer dagligt Ringgade Centret. Ejendommen er beliggende i et erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der rummer erhvervsvirksomheder, Storcenter Nord, Aarhus Universitet, Handelshøjskolen, og Forskerparken foruden privat beboelse. Parkeringspladser kan tillejes lejemålet, alle med adgang fra Jens Baggesens Vej og Hangøvej. Fra lejemålet er der kort afstand til bymidten og let adgang til alle udfaldsvejene samt motorveje, ligesom der er bybusforbindelser og letbane indenfor gåafstand.

Ejendommen

Ringgade Centret er opført som fem forskellige bygningsafsnit, der alle er placeret i facadelinjen mod Ringgaden. I arkitektonisk henseende fremtræder de som en harmonisk helhed med ens facadefarve. Bygningerne er opmuret i gode danske teglsten, ligesom byggeriet iøvrigt er udført under anvendelse af sunde, naturlige materialer. Parkeringsarealer er placeret langs bygningernes anden facade mod Jens Baggesens Vej, hvor der i øjeblikket opføres en spritny parkeringskælder samt boliglejemål.

Lejemålet

Lejemålet består af 222 veldisponerede kvadratmeter fordelt over et plan, som entreres fra nydeligt p-pladsområde via. fælles trapperum eller egen udendørs trappe. Indvendigt byder lejemålet på et stort åbent kontormiljø, to mødelokaler, depot/printerrum, te-køkken og et toilet. Lejemålet overtages nyistandsat efter nærmere aftale, hvor ny lejer delvist kan få medindflydelse på endelig indretning.