This ad is created by a paying user

Flot velholdt erhvervslejemål med høj reklameværdi

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 999513
  • Office space
  • Showroom
  • Industrial property
  • 724 m2
  • Not stated
  • 750 DKK
Byggeselskab Mogens de Linde
Thomas Helbo
tel: 40 16 47 22
the@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website
724 m2 office space for rent in Egå, Aarhus

Office space for rent, Egå, Aarhus, Muslingevej, Denmark

Muslingevej 36 er placeret med indkørsel fra Grenåvej, kun 15 min. kørsel fra Aarhus Centrum. Området udgør en del af erhvervs- og industriområde ved indkørsel til Egå By. Mere end 30.000 biler passerer dagligt Grenåvej, hvorfor lejemålet tilbyder særdeles god eksponering ud til Grenåvej.

Området

Lejemålet er beliggende i Egå - en bydel i Aarhus - med en beliggenhed på ca. 10 km nordnordøst fra Aarhus Centrum, og ikke mindst, med egen lystbådehavn. Et attraktivt og velfungerende område, som har gode boligområder og blandet erhverv. De omkringliggende virksomheder er blandt andet storbutikker, handelsvirksomheder, byggemarked, dagligvarer, benzintank, servicevirksomheder, auktionshus med flere. Motorveje mod nord og syd samt Djursland nås alle indenfor 10. min. kørsel. Busforbindelser indenfor gåafstand.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1981 af C.F Møllers Tegnestue for N.C. Nielsen. Ejendommen er veleksponeret med facade direkte til Grenåvej. Tagkonstruktion udført som built-up tag med tagpap. Facade er med røde teglsten afsluttet med zinkinddækninger mod fladt tag. I arkitektonisk henseende fremtræder bygningen stilren og tidstypisk for C.F Møllers tegnestues 1980’er byggeri. Vinduerne er alle med energiruder, pånær ved reception/entre mod syd, hvor der er 2 lags termoruder. Der er desuden etableret ventilationsanlæg i ejendommen.

Lejemålet

Ejendommen består af to lejemål, og set fra Muslingevej, så går man ind i det ledige lejemål på 724 m² ad indgangspartiet til venstre, og til nabolejer Actura til højre. Det ledige lejemål er flot og præsentabelt indrettet med vindfang, reception, kontorer, mødelokaler, toiletter, tekøkken, garderobe, spisestue og showroom/lager i stueplan. Der er klinkegulv og tæppebelægning, lyddæmpende lofter, samt intern trappe til lejemålets kælderplan.

Kælderen på 395 m² er velfungerende med lagerrum/showroom, teknikrum og selvstændigt bad, samt aluminiums-port til parkerings- og adgangsarealet for foden af rampen lige udenfor. Der er betongulv med epoxybehandling, lyddæmpende træbetonlofter, samt pudsede og hvidemalede murstensvægge.

Ejendommens udenomsarealer anvendes til henholdsvis adgangsvej og parkeringsareal, som er belagt med SF sten, samt til stor græsplæne mellem lejemålet og Grenåvej og nabobygningerne. Det er muligt at leje parkeringspladser ved lejemålet.

This office space, that can also be used as  Showroom or Industrial property, is located on Muslingevej in Egå. Egå is located in the municipality , which is located in Aarhus. The company space is 724 m2 in total. This office for rent was created on our service on the 1.9.2022, but may have been deactivated and then reactivated again.

Similar search results