This ad is created by a paying user

Højloftet kontor med showroom, lounge eller let lager.

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 999505
  • Office space
  • Retail
  • Showroom
  • 471 m2
  • Not stated
  • 965 DKK
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Thomas Helbo
tel: 40 16 47 22
the@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website
471 m2 office space in Aarhus V, Aarhus

Office space, Aarhus V, Aarhus, Viborgvej, Denmark

Huset Campen er opkaldt efter den tidligere maskinfabrik Campen, der huserede i de tidligere industribygninger på Viborgvej i Aarhus. Efter omfattende istandsættelse er ejendommen i dag udlejet til kontorer, butikker samt specialbutikker for udvalgsvarer. Her kan nævnes vinhandel, supermarked, restaurant, fitnesscenter samt øvrige kontorfaciliteter.

Området
Området mellem den ydre Ringvej og indre Ringgade bærer præg af et stort antal butikker, kontorer foruden privat boligområde med både lejligheder og parcelhuse. Beliggenheden er særlig attraktiv for virksomheden, som ønsker kort afstand fra indfalds- og motorveje til sin nye firmaadresse. Ejendommen er placeret centralt i forhold til ydre Ringvej og indre Ringgade i Aarhus, med kort afstand fra motorvej E45 mod nord og syd, hvorfor lejer, lejers kunder og brugere let kan entrere lejemålet i bil fra omkringliggende indfaldsveje og undgå midtbyens trafikale udfordringer. Der findes adskillige busforbindelser til lejemålet fra midtbyens centrum samt omkringliggende forstæder, da Viborgvej og Ringgaden er knudepunktet til og fra Aarhus midtby. Der kan tillejes p-pladser ved lejemålet.

Ejendommen
Byggeriet på ejendommen er oprindeligt udført af maskinfabrikken Campen i perioden fra 1957 til 1998, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog ejendommen og videreudviklede denne til nuværende kontorer og butikker. Ejendommen blev totalt ombygget og renoveret i perioden 1998-2000, og har siden gennemgået flere istandsættelser såvel inde som ude, idet facader løbende vedligeholdes. Byggeriet er opført i murede ydervægge, hvilke er pudset og malet. Tag er built-up tag belagt med tagpap. Tagrender og nedløb er af zink. Vinduer er aluminiumsvinduer med termoglas. Enkelte mindre vinduer er påført som trævinduer med termoglas.

Lejemålet
Byggeselskab Mogens de Linde har nu fornøjelsen af at tilbyde et særdeles højloftet og lyst kontorlejemål på Campen i Aarhus V. Lejemålet er velegnet til mange brancher, herunder webshop med pluklager, dansestudie, undervisning, agentur/handel, showroom/butik, callcenter, reklame eller IT-virksomheder, hvor der kan skabes et dynamisk miljø i det store rum, samtidig med mulighed for at find ro i et af de tilbagetrukne kontorlokaler.

Lejemålet rummer et stort åbent kontor/showroom miljø, tre mindre kontorer som også kan benyttes til lager, mødelokale, tekøkken, toiletter og bruseniche. Lejemålet kan entreres via et af de to indgangspartier, som forefindes i begge ender af ejendommen. Lokalerne overtages nymalet med nyslebne gulve, og kan overtages fra 1. december 2021 eller efter nærmere aftale.

Similar search results