This ad is created by a paying user

Butikslejemål i Ceres Byen

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1342851
  • Retail
  • Restaurant
  • 295 m2
  • Not stated
  • 1,500 DKK
Olav de Linde
Udlejningsafdelingen
tel: 8615 4244
udlejning-aarhus@olavdelinde.dk
See all ads from this landlord
Website
295 m2 retail in Aarhus C, Aarhus

Retail, Aarhus C, Aarhus, Ceres Alle, Denmark

Ønsker du at blive en del af det voksende Ceres Byen?

Lejemålet
Nu er der mulighed for at leje nye attraktive lokaler i et af Ceres Byens nyeste byggerier. Lejemålene har store panoramavinduer med facaderetning ud mod Ceres Allé, som er med til at give et fantastisk lysindfald i lejemålet. Derudover er det med en god loftshøjde, hvilket er med til at give en god rummelighed. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder, heriblandt café, frisør, restaurant, butik og meget mere. Med mere end 2000 indbyggere i Ceres Byen og 8300 indbyggere i nærområdet kan man ramme en bred vifte af gæster. Der er ligeledes parkeringskælder i ejendommen, som gør det let for gæster at parkere helt tæt på.

Området
Ceres Byen, der tidligere var Ceres’ bryggeri, har en for Aarhus markant industrihistorie, som er blevet bevaret i form af noget af Ceres bryggeriets gamle ejendom. I dag er Ceres Byen blomstret op med boliger, butikker, skoler og meget andet, hvilket også gør området især attraktivt for de studerende. VIA University College har i sine bygninger i Ceres Byen 5500 studerende, som også er en oplagt målgruppe for en butik eller café. Området ligger i gåafstand fra det centrale Aarhus, hvorfor der er let adgang til de mange kulturelle tilbud som f.eks. Aros, Musikhuset, Godsbanen og Den Gamle By. Det er desuden let at komme til området, da der er mange offentlige transportmuligheder lige rundt om hjørnet. Med beliggenhed på Ceres Allé ligger lejemålet også tæt på grønne områder og Brabrand Stien, som mange aarhusianere benytter som rekreativt område.

Indflytning fra 01.07.2023.

This retail for rent, that can also be used as Restaurant, is located on Ceres Alle in Aarhus C. Aarhus C is located in the municipality , which is located in Aarhus. The company space is 295 m2 in total. This retail was created on our service on the 17.2.2023, but may have been deactivated and then reactivated again.

Similar search results