This ad is created by a paying user

Velbeliggende lager

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1321051
  • Warehouse
  • 705 m2
  • Not stated
  • 100 DKK
Ejendomsselskabet Olav de Linde
Udlejningsafdelingen
tel: 6544 4244
udlejning-odense@olavdelinde.dk
See all ads from this landlord
Website
705 m2 warehouse for rent in Odense C, Odense

Warehouse for rent, Odense C, Odense, Middelfartvej, Denmark

Velbeliggende lager på stor indfaldsvej til Odense C.

- Godt erhvervsområde

- Gode parkeringsforhold

- Lager: årlig leje kr. 100,- pr m²

Lagerlejemål beliggende i godt erhvervsmiljø på Middelfartvej.
Lejemålet på 705 m², er fordelt på 2 plan, hvor der på stueplan er adgangsforhold via port til stor vareelevator og et toilet som deles med nabolejer. Kælderen består af lager.

Gasabyen:

Gasabyen er navnet på det store erhvervsområde der ligger på hjørnet af Middelfartvej/Grønløkkevej. Fra Gasa er der direkte adgang til motorvejen ad Middelfartvej og Grønløkkevej ligger som del af den nye city-ring omkring Odense. Gasabyen er opkaldt efter Gartnernes Salgs-forening, Gasa, som havde sit hovedkvarter her. De gamle bygninger er i dag forvandlet til nutidige og karakteristiske Olav de Linde- lejemål, som huser forskellige erhvervsvirksomheder. Gasa har både lejemål til administration, produktion og restauration. Der er dermed en bred vifte af muligheder, i det spændende Gasa område.

This warehouse for rent, is located on Middelfartvej in Odense C. Odense C is located in the municipality , which is located in Odense. The company space is 705 m2 in total. This warehouse was created on our service on the 9.2.2023, but may have been deactivated and then reactivated again.

Similar search results