This ad is created by a paying user

Bliv en del af Kastanjegaarden

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1287577
  • Retail
  • 336 m2
  • 334,320 DKK
  • 403,536 DKK
  • 995 DKK
  • 1,201 DKK
336 m2 retail in Køge, Greater Copenhagen

Retail, Køge, Greater Copenhagen, Vestergade, Denmark

Området:
I den gamle bydel i Køge centrum, i Kastanjegaarden (Vestergade 19-21), ligger dette lejemål på 336 m2.

Kastanjegaarden er en hyggelig tilbagetrukket gårdhave med indgang direkte fra Vestergade, og med gode parkeringsmuligheder bag Kvickly, hvilket er med til at skabe en hel del forbipasserende, og potentielle, gæster/kunder.

Kastanjegaarden byder i forvejen på flere forskellige muligheder med en mexicansk restaurant (Tacos Locos), en tapas- og vinbar (Vin-O), samt en sushi restaurant (Hofu), som alle danner ramme om et hyggeligt og stemningsfyldt gårdmiljø i sommerhalvåret.

Lejemålet kan bruges til alle former for butik, café, restaurant og lignende – så længe det ikke er i direkte konkurrence med de øvrige lejere.

Om lejemålet:
Lejemålet udgør 336 m2, og rummer talrige muligheder for enten at drive en café, butik, showroom eller lignende. Ved lejemålets entré træder man ind i en fordelingsgang med garderobe, toiletter, et aflukket kontor og 3 gode lokaler, som nuværende lejer (Café Brætspil) har anvendt som “lege-område” for børn og et privat spillerum til grupper.

For enden af gangen træder man ind i lejemålets primære lokale. Et stort, åbent og højloftet lokale på ca. 150 m2 med plads til mange besøgende ad gangen, hvad enten man vil anvende lokalet som café, bar, butik eller showroom. Herfra kan man tilgå lejemålets køkken og baglokale, med direkte udgang til parkeringspladsen, der også fungerer som vareindlevering.

Leje:
Den månedlige leje udgør kr. 27.852,46, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter.

Driftsudgifter:
Der betales en andel af ejendommens driftsudgifter. Der udarbejdes årligt driftsregnskab efter fordelingstal.
Lejer betaler aconto driftsudgifter med kr. 206,25 pr. m2.

Varme:
Alle lejere betaler en forholdsmæssig andel af varme og vand udgifterne. Der udarbejdes årligt varme- og vandregnskab efter fordelingstal.
Lejer betaler aconto varmebidrag med kr. 94,01 pr. m2.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.
Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Opsigelse:
I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

This retail for rent, is located on Vestergade in Køge. Køge is located in the municipality , which is located in Greater Copenhagen. The company space is 336 m2 in total. This retail was created on our service on the 25.1.2023, but may have been deactivated and then reactivated again. You can rent this retail for 334,320 DKK per year.

Similar search results