This ad is created by a paying user

666 m2 kontor til leje i 2750 Ballerup

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1237294
  • Office space
  • 666 m2
  • 619,380 DKK
  • 895,104 DKK
  • 930 DKK
  • 1,344 DKK
  • Report
666 m2 office space for rent in Ballerup, Greater Copenhagen

Office space for rent, Ballerup, Greater Copenhagen, Borupvang, Denmark

Velkommen til Borupvang 5C, en spektakulær kontorejendom med moderne og indbydende fællesarealer – og med den helt rigtige placering.

Området:
Ejendommen er beliggende centralt i ét af Ballerups mest eftertragtede erhvervskvarterer – Lautrupparken – der huser Danmarks største koncentration af high-tech og forskningsvirksomheder, hvorfor du nok har hørt det omtalt som Danmarks ”Silicon Valley”. Ejendommen er placeret få minutter fra Ring 4, der strækker sig fra Kongens Lyngby i nord, til Ishøj i syd, samt motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Ejendommen blev opført i 1990 som hovedsæde for amerikanske Rank Xerox, og må bare siges at være en særdeles spektakulær ejendom, med den strømlinede og næsten futuristiske arkitektur, som giver et indtryk af at her har en moderne og dynamisk virksomhed base. Er man bekendt med Lautrupparken, så er man også bekendt med Borupvang 5C.

Ejendommen, som er på lidt over 5.000 m2, er i dag opdelt
til at udgøre flere forskellige lejemål, og huser i forvejen Miracle 42 A/S, Rockwell Automation A/S og Dansk Ingeniørservice A/S.

Lejemålet:
Man kommer ind til lejemålene via et fælles glasindgangsparti, hvorfra man træder ind i en åben og indbydende foyer. Førsteindtrykket er vigtigt, og derfor er der også kræset for detaljerne med hyggelige loungemøbler, grønne planter, samt en oversigt over virksomhederne i ejendommen. Fra foyeren har man via trappe og elevator mulighed for at tilgå ejendommens øvrige etager i.

I kælderen har man mulighed for at benytte fælles møde/undervisningslokale, cykelparkering, bad og omklædning, samt kantine med direkte udgang til en nedsænket, uforstyrret og sydvendt terrasse.

Ejendommens eneste ledige lejemål er beliggende på 1. sal til venstre, og udgør 666 m2 inkl. andel af fællesareal. Ved ankomst til lejemålet træder man ind i et åbent og højloftet kontor, med delvist tæppefliser og trægulv, og synlige ventilationsrør, der giver kontoret et moderne og råt udtryk. Lejemålet indeholder 2 aflukkede mødelokaler, og 3 mindre telefonrum/kontorer.

I lejemålets opgang har man 6 toiletter og et tekøkken, der deles med nabolejeren.

Parkerings- og trafikforhold:
Til ejendommen hører ca. 100 gratis parkeringspladser, hvoraf 8 er med ladestander.

2 minutters gang fra ejendommen går ligeledes Bus 40E og 55E, der ca. hvert 15. minut kører mellem hhv. Skodborg-Høje Taastrup og Allerød-Malmparten St. Fra ejendommen er der 1 stop til Malmparken St. (Linje C og H).

Størrelse:
Lejemålet udgør 666 m2.

Leje:
Den månedlige leje udgør kr. 51.615,00.

Svarende til en leje på kr. 930,00 pr. m2, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Driftsudgifter:
Der betales en andel af ejendommens driftsudgifter. Der udarbejdes årligt driftsregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto driftsudgifter med kr. 413,98 pr. m2.

Varme:
Alle lejere betaler en forholdsmæssig andel af varme og vand udgifterne. Der udarbejdes årligt varme- og vandregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto varmebidrag med kr. 100,37 pr. m2.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
Opdateres..

Opsigelse:
I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Similar search results