This ad is created by a paying user

KONTORHOTEL I FREDERICIA / TAULOV

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177418
  • Office space
  • 10 - 1,000 m2
  • Not stated
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tel: 22181220
jw@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
10 - 1000 m2 office space for rent in Fredericia, Region of Southern Denmark

Office space for rent, Fredericia, Region of Southern Denmark, Adelvej, Denmark

Vi samtænker altid rammerne med geografien for at sikre alle typer virksomheder, kontorer og klinikker en plads i huset med det maksimale udbytte.

Voxeværket i Taulov bliver vores helt store mødecenter, hvor vi byder på helt unikke og fine møde- og undervisningsfaciliteter. I Taulov får du et kontorfællesskab i hyggelige rammer, hvor du kan arbejde roligt og effektivt. Derudover er faciliteter som skærme, projektorer og møblerede lokaler også en del af pakken til alles fornøjelse.

I dette kontorhotel rummer vi op mod 13 forskellige virksomheder, samt kontorpladser til de personer, der blot skal bruge et kontor for en dag. Derudover er der fri adgang til mødelokalerne, som alle lejere kan benytte sig af; ligegyldigt om du kommer fra nord, syd, øst eller vest.

Hos Voxeværket er der generelt mange fordele, men specielt for Taulov kan vi tilbyde endnu mere. Her kan du f.eks. frit benytte den omkringliggende parkeringsplads, internet, kaffe og te står altid klart, når du besøger, og så tilbyder vi også møblerede kontorer, der er helt klar til indflytning.

I Taulov er du tæt på international handel med Danmarks største samhandelspartnere i Europa, men i lige så høj grad tæt på det lokale erhvervsliv.

Information og data

This office space, is located on Adelvej in Fredericia. Fredericia is located in the municipality , which is located in Region of Southern Denmark. The company space is 1000 m2 in total. This office for rent was created on our service on the 5.12.2022, but may have been deactivated and then reactivated again.


Rutevejledning

Similar search results