This ad is created by a paying user

KONTORHOTEL I TØNDER

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177412
  • Coworking space
  • 1 - 10
  • Not stated
  • Report
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tel: 22181220
jw@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
Coworking space for rent in Tønder, Region of Southern Denmark

Coworking space for rent, Tønder, Region of Southern Denmark, Alexandrinevej, Denmark

Voxeværket Tønder er et af vores lidt mindre kontorhoteller - til gengæld er det helt vildt hyggeligt. Tønder byder på både kælder, stueetage og første sal og kan derfor huse hele 15 forskellige virksomheder.

Omkring den røde murstensbygning er parkeringsplads til fri afbenyttelse for dig, dine kunder og dine medansatte. Desuden er der omkringliggende grønne arealer, frokost- og konferencerum, mødelokaler og depot - alt sammen til den sædvaneligt lave pris.

I Voxeværket Tønder bor du, som med vores hus i Padborg, ikke mange kilometer fra a’ grens. Derfor er Voxeværket Tønder perfekt til dig, der har forretningsforbindelser i Tyskland, både i form af kunder eller ansatte. Du kan også benytte satellitkontorerne i Tønder, når du er et smut i Danmark på forretningsrejse.

Derudover kommer Voxeværket Tønder selvfølgelig også med de generelle fordele. Du kan f.eks. til hver en tid bruge mødelokalerne i alle vores andre huse, du kan udveksle erfaring med alle vores andre lejere, og du så kan du altid nyde en kop varm kaffe på farten fra os.

Similar search results