This ad is created by a paying user

Kontorfællesskab i Charlottenlund

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1177391
  • Coworking space
  • 1 - 200
  • 1 - 10 m2
  • Not stated
  • Report
Voxeværket A/S
Henrik Oxe
tel: 70707041
ho@voxevaerket.dk
See all ads from this landlord
Website
Coworking space for rent in Charlottenlund, Greater Copenhagen

Coworking space for rent, Charlottenlund, Greater Copenhagen, Charlottenlund Stationsplads, Denmark

På Charlottenlund Station ligger et af Voxeværkets lokationer. Kontorhotellet er placeret direkte på Charlottenlund Stationsplads, hvilket giver dig mulighed for at leje særdeles attraktive kontorer i lækre og charmerende rammer - og med en direkte adgang til kunder i indre by eller udlandet gennem Københavns Lufthavn på 10 minutter.

Desuden har Voxeværket Charlottenlund let adgang til Helsingørmotorvejen, Motorring 3, samt Bernstorffsvej og Strandvejen. Så en mere lettilgængelig kontorplads, finder du ikke.

Selvom du har fast plads i dette hus, kan du til en hver tid benytte alle vores andre kontorhoteller i Danmark. Det betyder bl.a., at du kan holde møder i vores nyistandsatte mødelokaler i Sønderjylland den ene dag, og sidde på dit kontor i Charlottenlund den anden. Du kan også benytte dig af de mange faciliteter, vi tilbyder, og så kan du altid snuppe en gratis kop kaffe med på vejen!

Ydermere får du i Charlottenlund parkeringsmuligheder, internet, rengøring, kopi/print/scan-ordning og lokal frokostaftale med i pakken, når du lejer et kontor.

Sammen med os bliver du en del af et stærkt fællesskab hvor fleksibilitet er højeste prioritet. Vi glæder os til at se dig!

Similar search results