This ad is created by a paying user

105 m² butik/showroom på Frederiksbjerg

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
  • 1145004
  • Retail
  • Showroom
  • 105 m2
  • Not stated
  • 9,810 DKK
  • Report
Byggeselskab Mogens de Linde
Thomas Helbo
tel: 40 16 47 22
the@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website
105 m2 retail in Aarhus C, Aarhus

Retail, Aarhus C, Aarhus, Frederiks Allé, Denmark

Byggeselskab Mogens de Linde udbyder nu en mulighed for at drive butik på attraktiv adresse i Aarhus centrum, og tilmed i kort gåafstand til Aarhus Banegård samt Rutebilstation. Lejemålet består af 105 m² fordelt på butiksgulv, kontor, tekøkken og lagerrum.

Området

Ejendommen er centralt placeret og omgivet af special butikker, charmerende byhuse samt hyggeligt cafe- og restaurant miljø. Kort gåafstand til offentlige transportmidler, BRUUNS Galleri, hotelfaciliteter, indkøbsmuligheder i specialbutikker i midtbyens pulserende byliv. Lejemålet tilgåes fra Frederiks Allé. I gårdmiljø forefindes hyggeligt ”have” miljø. Midtbyens utallige busforbindelser og banegårdens togdrift er i gåafstand til ejendommen, hvilket ligeledes gør det nemt for virksomhedens ansatte at ”pendle” til og fra butikslejemålet.

Ejendommen

Bygningen er opført i 1898 af tømrermester J. Sørensen. Manzardtaget påsat i 1941. 2½ etagers malet teglstensbygning med teglbeklædt manzardtag samt 2 kviste. Formsten anvendt til konsolgesims samt vinduesindfatninger. Pudset gennemgående sålbænk. Nye 2- og 3 fags vinduer i stil med de oprindelige. I 1991 blev butiksfacade renoveret med respekt for bygningens historie. Portåbning mod hyggelig baggård.

Lejemålet

Lejemålet overtages nyistandsat med hvidmalede vægge og tilbyder gode rammer for flot udstilling i det 34 m² store butiksareal med etablerede trægulve. Via store glaspartier opnås fantastiske lysindfald som samtidig sikrer optimale udstillingsmulighed og eksponering fra kunder ligesom lysindfaldet bidrager til attraktive arbejdsforhold for virksomhedens ansatte. I lejemålet får lejer ligeledes eget lille tekøkken, et nyere toilet og råderet over to store depotrum i kælderen. Eksisterende gulve i lejemålet er massive trægulve.

Af hensyn til ejendommens andre beboere er fastfood/fødevareproduktion desværre IKKE muligt.
Det er IKKE muligt at tilleje p-pladser til lejemålet.

Vi glæder os til at fremvise butikslejemålet til jer.

Similar search results